• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ATV

31.01.2024

20:25

Hronologija ubistva Saše Kulišića! Ženin ljubavnik ga vezao, a ona mu presudila i to ovako (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

Hronologija ubistva Saše Kulišića! Ženin ljubavnik ga vezao, a ona mu presudila i to ovako (FOTO)

Podeli vest

Svirepo ubistvo Saše Kulišića šokiralo je Doboj, ali i ceo region, pišu portali u BiH.

Osumnjičeni su njegova supruga A. K. (32) koja je označena kao direktni izvršilac ubistva i ljubavnik D. L. (19), a motiv ubistva je najvjerovatnije njihova ljubavna veza, piše ATV.

Oni su večeras predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj. O svemu se danas oglasila i dobojska policija.

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni mladić

U rekordnom roku pronašli su počinioce i potvrdili da se radi o direktnom umišljaju.

- Kulišićevo beživotno telo pronađeno je u šumi. Prizor je bio jeziv. Ne samo da je zločin do detalja isplaniran nego je urađen na monstruozan način.Da iza dobro smišljenog zločina stoje osumnjičeni su  njegova supruga A.K. i njen devetnaestogodišnji ljubavnik D.L. - navodi izvor tog portala.

Sve su isplanirali do detalja, a onda krvnički presudili Kulišiću, piše u tekstu.

- Prve informacije otkrivaju da su Kulišiću u limunadu sipani lekovi, čime je omamljen, da ne može pružati otpor. D.L. ga je tada udario, pa su ga onesvešćenog vezali selotejp trakom i konopcem. Ubacili su ga u gepek vozila koja su iznajmili u Banjaluci. Odvezli su ga na izletište Preslica nadomak Doboja i tu ga dokrajčili - dodaje on, piše ATV.

Jeziv prizor je zatečen. Telo je bilo iskasapljeno, Ruke i noge su mu bile vezane, a preko očiju selotejp traka.

Foto: ATV

 

- L.D. sa vozilom koje je iznajmljeno ovde u Doboju je išao prvi, a za njim je išla K.A. sa vozilom koje je iznajmljeno u Banjaluci. Otišli su na Preslicu, tu gde je i pronađen leš, izvadili ga iz vozila, i tada ga K.A. ubada tri puta nožem u grudi i stomak, a oštećeni K.S. umire - rekao je Slobodan Radinković, načelnik PU Doboj.

Svirepo ubijeni Saša Kulišić biće sahranjen u četvrtak na dobojskom groblju Šušnjari. Mnogobrojna porodica i prijatelji oprostili su se od njega putem društvenih mreža na dirljiv način.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija