• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/ATV

02.02.2024

15:03

Sašu iz Doboja mesecima trovali lekom za šizofreniju! Policija proverava kako je supruga nabavljala "treanu"

Shutterstock

Vesti

Sašu iz Doboja mesecima trovali lekom za šizofreniju! Policija proverava kako je supruga nabavljala "treanu"

Podeli vest

Sašu Kulišića (46) iz Doboja koga su supruga Andrea (32) i njen ljubavnik Dražen L. (19) oteli i ubili, najmanje tri meseca je, kako je pokazala istraga, trovan lekom "treana" kojim se leče psihoze, šizofrenija i bipolarni poremećaj.

Istragom je utvrđeno da je nesrećni Saša Kulišić dugo trovan lekom "treana" koji mu je skoro svakodnevno četrnaestogodišnja ćerka izmrvljenog stavljala u vodu i sokove koje je pio. 

- Lek je kupovala M.V. sestra uhapšene Andree K. koja do sada u istrazi imala status privilegovanog svedoka, koji nema obavezu da svedoči protiv sestre i otkrije kako je došla do tableta - kazao je izvor iz istrage za ATV.

Foto: Društvene mreže

Dražen L. uhapšen zajedno sa ljubavnicom i njenom ćerkom

 

Inače lek "treana" se izdaje samo na recept i kako nema širu upotrebu proverava se da li je neko posavetovao Andreu da upravo ovim lekom truje supruga.

- Plan za ubistvo je skovan pre najmanje tri meseca, i sve ukazuje da je više osoba bilo upoznato sa njim, a ne samo supruga, njen ljubavnik i maloletna ćerka ubijenog - objasnio je sagovoronik iz dobojske policije i dodao:

Najmanje tri meseca su Andrea i ćerka davali izmrvljeni lek Saši i on je imao ozbiljne zdravstvene probleme, ali kada bi zakazao pregled kod lekara supruga bi prestajala da mu daje lek i ništa ne bi bilo otkriveno i nije mogla da se postavi dijagnoza zašto se oseća loše, iscrpljeno i zašto mu se konstantno spava. 

Plan "crne udovice" je bio da muž premine usled lošeg zdravlja, ali onda je neko pozvao Sašu i rekao mu da je Andrea viđena da se ljubi sa nekim mladićem, ali on nije želeo da poveruje u to, a supruga ga slagla i rekla da hoće da ih posvađaju. 

Foto: Društvene mreže

Sašu tri meseca trovali lekom za šizofreniju, koji su prestajali da mu daju da bi zakazao pregled kod lekara 

 

- Najverovatnije je zbog tog govorkanja o preljubi Andrea odlučila da otme i ubije Sašu koga su zaskočili dok je omamljen spavao. Dražen ga je sa tri udarca bokserom onesvestio, a onda su ga vezali konocem i selotejp trakom, i u gepeku odvezli na izletište Preslica gde ga je Andrea u šumi izbola nožem. 

Podsetimo, Andrea i njen ljubavnik su se branili ćutanjem i njima je danas određen pritvor. U pritvoru se nalazi i Sašina i Andreina ćerka koja je ocu davala lek, a čije se ponašanje na saslušanju je ostavilo u šoku istražitelje, jer je bila hladna i skoro bez ikakvih emocija je pričala kako je svom ocu sipala izmrvljen "lek" u vodu i sokove. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija