• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

02.02.2024

20:54

Stravična ispovest Miloša iz Trešnjevice: "Sin Marko me izbo nožem 41 put, liznuo je moju krv i mazao se njom"

Shutterstock

Vesti

Stravična ispovest Miloša iz Trešnjevice: "Sin Marko me izbo nožem 41 put, liznuo je moju krv i mazao se njom"

Podeli vest

Miloša Pavlovića (58) iz sela Trešnjevica kod Paraćina sin Marko (24) je nožem izbo 41 put po telu. Marko je sa sestrom Milicom (28) prvo brutalno mučio, pa zaklao maćehu Marinu Milanović (50).

Marko je osuđen na 20 godina zatvora, njegova sestra Milica na 10, na šta je Više javno tužilaštvo u Jagodini uložilo žalbu.

O kobnoj noći koja se dogodila pre godinu dana, o tome kako ga je sin ubadao i mazao se njegovom krvlju, kao i o tome šta misli o visini njihove kazne, Miloš je ispričao u potresnoj ispovesti za Telegraf.rs.

- Treba da se izrobija 20 godina, jedan dan je mnogo, a kamoli 20 godina. On će da se pita kada odrobija šta je uradio. Ja sam sudu prepustio da oni odluče. Negde sam pogrešio... Milica ga je vukla sa jednim Rumunom, navukli su se na drogu i na alkohol. Ona je skrenula kada je moja majka umrla, mesec dana su je držali po bolnicama, pije tablete, pa neće da ih pije, pa popije pivo, pa završi u bolnici. Ja sam se njih odrekao. Imaju napismeno da ne smeju da mi traže pakete, Milici sam jedino poslao jedan paket da ima nešto kao žensko. Mojoj drugoj ćerki Mariji sam rekao da Marku kaže da on nema oca više, jer me udarao šipkom u glavu od dva metra, da ga nisam zaustavio, preklao bi me - kaže on kroz suze i priseća se kobnog dana kada mu je stradala i supruga Marina.

Foto: Shutterstock

 

 

- Šta su njoj uradili ne znam, ja sam popio 2 bensedina, sin me je uzjahao me i ubadao me nožem. Ništa nije pričao. Uhvatio sam nož i borio sam se s njim. Bacio me kod vrata, pa je spustio nož na zamrzivač, liznuo moju krv i mazao se njom. Izbo me šećernu repu. Čuvaš decu, ne znam zašto ih čuvaš. Marina je čuvala Marka od kada je imao 9 godina. Prala mu je sve na ruke, nije imala veš mašinu. Nije to zaslužila kao žena. Marko je imao 3,3 promila alkohola, plus su mu našli spid, ekstazi i još jednu drogu kada je sve to uradio -  priča Miloš i jecajući kaže da neće dočekati da mu deca izađu iz zatvora.

Meštanima u Trešnjevici su u strahu od Marka i Milice.

- Mnogo se plašimo, kazne su mnogo male. Oni su uvek terorisali selo, Milica je išla sa nožem po selu... Drogiraju se, oni će izaći iz zatvora, a mi ovde imamo unučiće, plašimo se za njih, šta će sa njima biti. Za njih nema popravke, oni kad izađu uradiće isto. Niko od nas ne sme da se slika za vas, jer se plašimo da vide ko smo, da nam se ne svete. Za njih je doživotna kazna - rekli su meštani.

Podsetimo, Marko je sa sestrom Milicom pre godinu dana brutalno mučio Marinu Milanović koja ih je odgajila. Njih dvoje su preskočili ogradu njene kuće i u prizemnom delu doma počinili zločin. Marko je prvo udarao maćehu, potom je ubadao nožem po tabanima, pa je terao sestru da je previje, a on je pio kafu i gledao nesrećnu ženu kako se muči. Potom joj je polomio rebra, nos, vilicu, a posle zlostavljanja koje je trajalo više od pola sata, zaklao je nožem na kauču.

Nakon što su presudili maćehi, otišli su u kuću kod oca. Milica ga je navodno držala dok ga je Marko zaskočio na spavanju. Ubo ga je 41 put u telo, udario šipkom u glavu, a potom je mazao svoje lice njegovom krvlju.

Sav krvav išao kroz selo, takav je ušao u autobus, a ujutru se sam prijavio policiji.

Utvrđeno je da za vreme zločina bio pod dejstvom opijata.

Na saslušanju Marko je sve priznao, dok je Milica bila pogubljena i imala je psihičke napade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija