• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Avaz

08.02.2024

15:37

Predložen pritvor Titovim saradnicima! Ovo su razlozi za takvu odluku (VIDEO)

prinstscreen/youtube/Avaz

Vesti

Predložen pritvor Titovim saradnicima! Ovo su razlozi za takvu odluku (VIDEO)

Podeli vest

Tužilaštvo BiH, nakon ispitivanja osumnjičenih, uputilo je predlog za određivanje pritvora za osumnjičene Dženisa Kadrića i Alema Hodovića u trajanju od 30 dana, zbog opasnosti od bekstva, kao i opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičeni mogli ometati istragu, prikrivati dokaze i uticati na svedoke ili saučesnike ili ponovo počiniti krivično delo.

Kako je Informer ranije objavio bivši policajac i telohranitelj Edina Gačanina Tita, šefa narkokartela, Dženis Kadrić, uhapšen je juče, a na snimku koji je objavio "Avaz" vidi se  kako ga policija izvodi iz policijske stanice.

Osim njega, u akciji "Consigliere" je uhapšen i Alem Hodović. On i Kadrić su se ranije dovodili u vezu sa šefom narkokartela "Tito i Dino".

Foto: prinstscreen/youtube/Avaz

 

 

Inače, kako piše portal Avaz, u okviru istražnih i operativnih aktivnosti prikupljene su informacije i dokazi iz Sky i Anom aplikacija, da su se osumnjičeni duže vreme bavili organizovanim kriminalom.

Jutros su izvršeni su pretresi objekata koje koriste osumnjičeni na području opština Centar i Novi Grad.

U pretresima je pronađena i izuzeta značajna količina gotovog novca, više komandno-komunikacijskih uređaja, četiri puške i četiri pištolja, dva motorna vozila (Toyota Land Cruiser i Land Rover Defender), poslovna dokumentacija, te drugi predmeti od interesa za istragu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija