• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

28.02.2024

22:09

Trener ubijenog MMA borca očajan: "Ne verujem nikome, danima ne spavam"

Miloš Rafailović

Vesti

Trener ubijenog MMA borca očajan: "Ne verujem nikome, danima ne spavam"

Podeli vest

Stefan Savić (23), reprezentativac Srbije u MMA i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu, ubijen je u noći između subote i nedelje u Beogradu. Njegov trener, Borislav Ćosić navodi da o Stefanu, njegovom razvoju i uspesima može uvek da govori jer je bio divan momak i dete.

Kako je na samom početku razgovora trener Ćosić istakao, prava istina se ne zna još, ali se nada da će istraga sve otkriti, i to što pre.

- Nikome ništa ne verujem, čekamo zvanične informacije. Znam samo da je bio sam u tom trenutku, sam im se i suprotstavio. Epilog događaja je da njega više nemamo. Danima ne spavamo-  navodi Borislav.

 

Kako ističe, od kobnog događaja "kičma mu je polomljena i emocije mu se mešaju".

- Bio mi je kao dete, kao rođeni sin. Odrastao je u mojoj kući, tu je skoro živeo, tu mu je bila baza. Ovde smo provodili vreme, slavili rođendane, tu je trenirao i obitavao. Bukvalno sam mu bio kao drugi otac, a on meni kao dete. Psihu je razvio ovde. Hteo je da bude sportista, ali se ja nisam slagao sa tim. Na kraju sam stao iza njega, a on je to opravdao činjenicom da se brzinom svetlosti popeo na najviši mogući nivo - kaže trener.

Ćosić navodi i da su Stefan i on imali ozbiljne planove.

- Stremili smo ka tome da dođemo do svetskog zlata, pa da posle uđe u neki profesionalizam. Želeo je da otvori veliku teretanu gde bi živeo, radio ono što voli i trenirao. Svetska organizacija ga je spremala kao zaštitno lice za promotivne spotove na svetskom nivou. On je bio atraktivan čovek i borac, koji nije prezao ni od čega, čovek koji nije krio strah i koga je publika volela. Razni MMA savezi i predstavnici klubova su došli da se oproste od Stefana. To vam sve govori - govori trener o Stefanu.

On ističe da je Stefan bio pošten, pravedan i pravdoljubiv.

- Branio je slabije. Da ne pomislite da sada to pričam zato što je bio naš, ne. On je takab bio zaista. Nije bio pokvaren, zao. Nije voleo ugnjetavanja“, objašnjava trener uz uzdahe. Ja sam za to saznao u nedelju ujutru. Pozvao me je njegov drug i rekao da je Stefan ubijen. Dalje ne znam više ništa. Usledio je šok, nespavanje i oproštaj od našeg Stefana - navodi Borislav Ćosić.

Za sam kraj, on dodaje da je mladić koji je prišao da pomogne Stefanu, nakon što je i sam zadobio povrede, heroj.

- Svaka mu čast. On nije poznavao našeg Stefana, već je prišao i pokušavao da mu pomogne, ali su se napadači vratili i krenuli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo uraditi sve da mu pomognemo jer je on junak, on je heroj. Odstranjeni su mu neki organi. Mogao je život da izgubi, goloruk je stao pred njih i branio našeg Stefana - zaključio je trener ubijenog MMA borca, Borislav Ćosić.

Foto: Printskrin/mup

 

 

Podsetimo, reprezentativac Srbije Stefan Savić (23), osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, ubijen je nakon što su mu napadači zarili nož u srce posle svađe na Dorćolu u Beogradu.

Za ovaj krvavi pir osumnjičeni su Vasilje Gačević (23) i Marko Daničić (23) za kojima policija intenzivno traga.

Najpre je došlo do svađe između mladića u klubu, koja se potom nastavila i ispred lokala. U jednom trenutku MMA borca su krenuli da jure osumnjičeni i sustigli ga na uglu ulica Dunavske i Dobračine.

Pretukli su ga i naneli mu smrtonosne povrede nožem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija