• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2024

15:58

Masakr u Markovcu! Ovo je dečak monstrum koji je sekirom ubio 12 jaganjaca! (FOTO/VIDEO)

informer/ustupljena fotografija

Vesti

Masakr u Markovcu! Ovo je dečak monstrum koji je sekirom ubio 12 jaganjaca! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Dečak M.Ž. (13) sumnjiči se da je u ponedeljak ujutru sekirom ušao u tor komšije Predraga Tadića i pobio 12 jaganjaca.

Kako je Informer već pisao, ovaj zločin desio se u ponedeljak, a otkrio ga je lično vlasnik ovaca koji je krenuo da obiđe stado. Ono što je, prema njegovim rečima, zatekao u toru bilo je gore od horor filmova. Dvanaest mrtvih jagnjića ležalo je u lokvi krvi. 

Krvavi pir dogodio se u selu Markovac kod Vršca, a osumnjičeni dečak je nakon toga priveden i odveden na psihijatrijski pregled.

U međuvremenu na društvenim mrežama je objavljen i snimak iz tora na kome se vide zaklani jaganjci, odrubljene glave, krv...

Foto: Ustupljena fotografija

Osumnjičeni dečak

 

Ispod snimka koji je za kratko vreme pogledalo na hiljade korisnika društvenih mreža osvanuli su pogrdni komentari na račun maloletnog dečaka koji je osumnjičen za ovaj pokolj.

- To nije dete, to je đavo. Zatvoriti doživotno - piše jedna od korisnica Fejsbuka uz emotikone ljutitog smajlija.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima Informera ovog dečaka je policija hvatala u nekoliko navrata u krađama po selima oko Markovca.

Navodno, prema našim saznanjima, u pitanju su bile takozvane "poljske krađe" i sitnija dela.

- Svaki put policajci bi ga zadržali, ali zbog toga što je maloletan, slučajevi bi se završavali tako što bi se uključivao Centar za socijalni rad. On je nakon toga izricao mere pojačanog roditeljskog nadzora - kaže izvor Informera iz istrage.

Predrag Tadić, vlasnik imanja i životinja rekao je za Informer da je dečak M.Ž. brutalno odrubio glave njegovim jaganjcima.

- Ušao sam to jutro u tor i ugledao horor prizor. Jaganjci su bili mrtvi, nekima su falile glave, neke životinje su još bile žive, ali teško ranjene. Mislio sam da su mi šakali upali u tor, ali sam tek onda video M.Ž. kako beži sa sekirom i shvatio da je on odgovoran za taj krvavi pir - kaže Tadić za Informer.

Prema njegovim rečima odmah je pozvao policiju koja je ubrzo došla u njegovo domaćinstvo.

- Policajci su brzo identifikovali, locirali i uhapsili M.Ž. Pokazao je gde je sakrio sekiru kojom je pobio ovce. Znate li šta je uradio posle masakra? Posle toga je otišao u prodavnicu i pravio se kao da se ništa nije desilo - navodi utučeni vlasnik imanja.

 

Inače, kako kaže, M.Ž. sa svojim sestrama i majkom živi u kući koju mu je on sa svojom suprugom ustupio na privremeno korišćenje.

- Ta porodica je rasturena. Njegov stariji brat je na izdržavanju zatvorske kazne jer je silovao svoju sestru. Jednom je u školu doneo nož, navodno jer su ga deca maltretirala. Pre dve nedelje je nestao i ceo dan nismo mogli da ga nađemo. Na kraju je, nešto pre ponoći, došao kući sa džepovima punim puščanih patrona. Užas - naglašava Predrag Tadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Blagoje

pre 1 mesec

Ako je ovo tacno onda je ovo uzas. Zao mi zivotinja.

smislov

pre 1 mesec

KAo u scenariju holivudskog filma: komsija im daje kucu da imaju krov nad glavom, brat mu siluje sestru( elementi rimskog razvrata) , bolid uzima sikiru i po komsijskom blagu tuce( balkanski obicaji).... A jaganci , simbol nevinosti u hriscanstvu, stradaju....Ajmo na Grenland da se sas pingvini i beli medjedi druzimo....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija