• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

13.03.2024

13:24

Oglasila se majka ubijene Noe Milivojev! Ubio mi je dete, a lagao je da ne zna gde je

Informer, Instagram

Vesti

Oglasila se majka ubijene Noe Milivojev! Ubio mi je dete, a lagao je da ne zna gde je

Podeli vest

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Ognjena Dabetića (34) osumnjičenog da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18), a ovim povodom se oglasila Boba Milivojev, majka ubijene tiktokerke.

- Osećam se beživotno... Još uvek ne možemo da verujemo da nam deteta nema. Jako mi je teško, pola života mi je otišlo sa Noom - kaže potresena majka i dodaje:

- Mislim stalno na to, baš sam danas objavila tužni pesmu "Što te nema" i odmah posle toga saznala ovo. Samo neka se sve završi, doći če i taj dan kad će biti osuđen!

Foto: Zoran Sinko

Boba Milivojev majka ubijene Noe

 

Noa se, da podsetimo,  nestala 17. juna prošle godine, a delovi njenog tela pronađeni su u stanu Ognjena Dabetića 19 dana kasnije u stanu u centru Beograda.

- Ognjen, kod kog je otišla Noa, kad su ga u policiji pitali u vezi sa njenim nestankom negirao da je uopšte i video - podseća izvor.

Nakon hapšenja Ognjen Dabetić je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je "bio pod dejstvom droge i alkohola".

U optužnici se navodi se se sumnja da je on zločin činio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Foto: Informer, Društvene mreže

Ognjen Dabetić zadavio Nou, a onda raskomadao njeno telo u stanu u centru Beograda

 

- Ognjen Dabetić je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života - navodi se u optužnici i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jezivo

pre 1 mesec

....je to što se očigledno upravo taj stan, gde je ubijeno to jadno dete, oglašava na prodaju: https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/srce-grada--pesacka-zona---direkt-od-vlasnika/5425644024207?kid=4&sid=1710343908576 A jadni i ti ljudi koji to kupe, i krenu da se tuširaju u istoj toj prostoriji gde je dete iskasapljeno...a verovatno pojma nemaju. Baš strašno :((

Potvrđena optužnica za ubistvo Noe Milivojev! Zadavio je pa je raskomadao!
Hronika

Potvrđena optužnica za ubistvo Noe Milivojev! Zadavio je pa je raskomadao!

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Ognjena D. (33) osumnjičenog da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18). Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u Višem sudu u Beogradu. Ognjen D. nalazi se u pritvoru od hapšenja.

13.03.2024

09:44

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija