• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

13.03.2024

16:15

Dve žene posvedočile da je Milena iz Smedereva drobila bromazepam ćerki (4) u sok: Dete drogirala i u bolnici

printscreen

Vesti

Dve žene posvedočile da je Milena iz Smedereva drobila bromazepam ćerki (4) u sok: Dete drogirala i u bolnici

Podeli vest

Dve žene koje su delile bolničku sobu na Institutu za majku i dete u Beogradu sa Milenom R. iz Smedereva i njenom ćerkom od četiri godine, tokom istrage, posvedočile su da je žena drogirala dete.

One su rekle da su videle majku kako iz ormara uzima lek, drobi u sok i daje devojčici da pije.

Nezvanično, policija je našla bromazepam i diazepam u Mileninim ličnim stvarima.

Ona je uhapšena 8. marta ove godine, a nakon saslušanja određen joj je pritvor do 30 dana zbog nasilja u porodici.

Podsećanja radi, Milena je 28. februara dovela ćerku u jako lošem stanju u bolnicu. Lekarima je rekla da "dete drhti i da ne može na noge". Takođe je rekla da devojčici ništa ne daje od lekova.

Međutim, lekarima su analize bile sumnjive, pa su zatražili dodatne analize. Krv i urin su poslali na VMA, a rezultati su bili više nego poražavajući. Dete je u krvi imalo visoku dozu lekova za smirenje. Sumnja se da je Milena i ranije detetu davala sedative koji su njoj propisani.

Prijava

Kako "Telegraf.rs" saznaje, ona je imala prijavu 2021. godine da fizički zlostvalja dete, ali je Centar za socijalni rad u Smederevu doneo odluku da nema saznanja ni dokaza da to majka radi. Inače, ona je na evidenciji za primanje novčane pomoći.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Mileni R. se stavlja na teret nasilje u porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Počelo suđenje za ubistvo Zorana na Zvezdari: Sud doneo važnu odluku
Hronika

Počelo suđenje za ubistvo Zorana na Zvezdari: Sud doneo važnu odluku

Danas je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano pripremno ročište u slučaju protiv okrivljenog Nikole Š. za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom. Na ročištu je doneta odluka da snimak ključnih trenutaka prebijanja, koji je prema rečima porodice pokojnog Zorana Nedeljkovića, bude izveden kao dokaz. Naredno ročište zakazano je za 17. april, a optuženi Nikola Š. je prisustvovao ročištu, ali se nije izjašnjavao o krivici.

13.03.2024

16:12

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija