• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2024

16:24

Bratanicu (9) ljubio i pipkao po genitalijama?! Stricu pedofilu preti 12 godina robije

informer.rs

Vesti

Bratanicu (9) ljubio i pipkao po genitalijama?! Stricu pedofilu preti 12 godina robije

Podeli vest

Pred Višim sudom u Nišu danas je bez prisustva javnosti počelo suđenje Lazaru S. (24) iz sela Lipovac kod Ražnja, optuženom za seksualno zlostavljanje devetogodišnje ćerke svog rođenog brata.

On se tereti za obljubu sa detetom i preti mu kazna zatvora do 12 godina. U pritvoru se nalazi od 12. septembra prošle godine, kada je uhapšen.

Prema optužnici, Lazar S. je u dužem periodu seksualno zlostavljao bratanicu u svojoj i bratovljevoj kući, tako što ju je ljubio i dodirivao po intimnim delovima tela. Navodno je sve to trajalo dve godine pre nego što je devojčica ispričala ocu i majci šta joj se dešavalo.

Osumnjičeni je uhapšen nakon što je otac devojčice podneo prijavu policiji.

Povrede po genitalijama

- Žrtva je roditeljima rekla da ju je stric pipkao i ljubio od njene sedme godine, kada bi oni bili na poslu ili kada bi joj baka otišla u komšiluk. Šokirani roditelji su odmah sve prijavili policiji koja je ubrzo uhapsila Lazara. Dete je poslato kod lekara, koji je utvrdio da ona ima povrede po genitalijama, ali da to nije zbog seksualnog odnosa - otkrio je tada naš sagovornik iz istrage.  

Reporteri Informera razgovarali su i sa meštanima sela Lipovac. Oni su sa nevericom komentarisali vest da je njihov komšija osumnjičen za zlostavljanje devetogodišnje bratanice. 

- Odavao je utisak veoma pristojnog mladića. Uvek se svima javljao, nikada se u selu niko na njega nije požalio. Tako nešto bi bilo nemoguće sakriti, pa ovde se svi znamo. Prosto mi je neverovatna pomisao da bi mogao da učini tako nešto, ko zna šta se tu sve dešavalo. Bio je jedno vreme oženjen, ali ga je žena napustila. Radio je u jednom putarskom preduzeću i tu je ostao bez posla. Da li je sam dao otkaz ili su ga otpustili, stvarno ne znam - kazao nam je jedan od njih.

Majka ga brani

Drugi komšija je istakao da Lazar nije bio problematičan, kao ni da u seosku kafanu nije dolazio:

- Kada ga je žena ostavila bio je mesecima potišten. Samo je ćutao i retki su bili oni sa kojima bi porazgovarao. Ipak, kada je prošlo neko vreme, opet je postao onaj stari čovek. Bio je spreman da pomogne svima i jako je bio vredan.

Majka uhapšenog bila je ubeđena da njen sin nije uradio bilo šta nezakonito.

- U pitanju je laž. On nikog nije silovao niti obljubio, kako mi je rekla policija. Brat mu je to namestio. Nemojte da me pitate više ništa, sigurna sam da to nije istina. Neću i ne mogu više ništa da pričam o tome. Neću da pričam o lažima - rekla je M. S.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 1 mesec

Samo kastracija,i u rudnik da ne vidi belo videlo,da lomi kamen do smrti,ma Tito je bio car,Goli Otok i nema te vise.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija