• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć. - V. N.

24.03.2024

11:50

"Slađana je najbolja žena u selu"! Meštani Šarlinaca šokirani pokušajem ubistva: Ne možemo da verujemo da je mužu zabila sekiru u glavu!

RINA

Vesti

"Slađana je najbolja žena u selu"! Meštani Šarlinaca šokirani pokušajem ubistva: Ne možemo da verujemo da je mužu zabila sekiru u glavu!

Podeli vest

"Svi smo u šoku zbog toga što se dogodilo. Oni su jedna ugledna porodica i nikad ne bih pomislili da bi se takav incident desio kod njih", kaže za informer.rs meštanka sela Šarlince u kome je juče, Slađana S. (50), zabila mužu Srđanu S. (53) sekiru u glavu dok je spavao!

Podsetimo, Slađana je juče oko 12.20 došla u zdravstvenu ambulantu u Pečenjevcu nadomak Leskovca i zatražila od lekara da pozovu policiju jer je ujutro u porodičnoj kući suprugu zabila sekiru u glavu dok je on spavao.

- Bila je bosa i blatnjava, izmorena i šoku, sa flašom vode u rukama. Samo je rekla: "Molim vas, zovite policiju, zabila sam mužu sekiru u glavu. Ne mogu više, morala sam da spasem sve, 33 godine me maltretira i celu porodicu - rekli su vidno potreseni zdravstveni radnici iz ove ambulante i dodali da je Slađana od 8 sati izjutra bauljala kroz šume i da je peške došla do Pečenjevca.

Meštani Šarlinaca imaju samo reči hvale za Slađanu, ali ističu da ne znaju motiv pokušaja ubistva.

- Slađana je najbolja žena u selu. Dobra, duša jedna, pa ne možemo da verujemo da je mužu zabila sekiru u glavu. Ni njen suprug Srđan nije loš. Ugledna su porodica. Ranije su držali štrikaru, a Srđan se kasnije bavio popravkom automobila. Imaju sina i ćerku, koja radi u jednoj apoteci u okolini Leskovca. Sin im je u Nemačkoj. Ne znamo što bi bio motiv da se Slađana odluči na takav korak - rekla je danas za informer.rs šokirana meštanka ovog leskovačkog sela.

Kako informer.rs saznaje, Srđan S. je zbrinut u leskovačkoj bolnici, nije živoptno ugrožen i u svesnom je stanju.

- Sečivo sekire napravilo je površinski rascep na glavi od nekoliko centimetera pa su to lekari odmah ušili, a povređena mu je i desna šaka. Srđan S. je iz kolica sam ustao i legao u krevet. Dolazili su policajci, a on im je rekao da je spavao i da ga je žena udarila sekirom u glavu, a kada je zamahnula treći put, Srđan je stavio ruku ispred sebe i tad mu je ruka malo povređena - priča dobro upućen izvor za informer.rs.

Ispričao je da je ženi oteo sekiru i ustao tako ranjen a ona je istrčala iz kuće.

- U strahu da je muž ne stigne, Slađana je istrčala je i bežala čak prema selu Pečenjevce iako joj je mnogo bliže drugo mesto Draškovac. Trčala je nekih 10 do 15 kilometara. Sršan je krupan čovek i preživeće. Nekome je telefonirao i rekao da je dobro, da mu je glava ušivena i da će sve da se vidi na snimku video-kamere u dvorištu - dodaje naš sagovornik.

Slađana S. je privedena i uhapšena juče zbog sumnje da povredila svog supruga, nanevši mu udarac sekirom u glavu.

Saslušana je u Policijskoj upravi Leskovac, utvrđuju se sve činjenice i obavešteno je Tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 mesec

Kakva li je onda najgora žena u selu.? Ovo je čistokrvni monstrum. Nema čak ni elemenata samoodbrane, ni afekta... Pokušaj ubistva čoveka dok spava, zbog ranije ljubomore, neslaganja, vređanja isl. je monstruoznost najveća moguća.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija