• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2024

12:31

Sin je svirepo ubio malenu Danku, a on kuka za baštom: Skandalozna izjava oca osumnjičenog za zločin!

Društvene mreže

Vesti

Sin je svirepo ubio malenu Danku, a on kuka za baštom: Skandalozna izjava oca osumnjičenog za zločin!

Podeli vest

Domaći mediji obišli su danas selo Luka iz kojeg je Srđan Janković, koji je osumnjičen da je službenim kolima Vodovoda sa kolegom Dejanom Dragijevićem usmrtio Danku Ilić.

Srđan živi u  dvospratnoj kući sa ocem Dušanom. Ekipa je naišla na praznu kuću i zaključanu kapiju.

Srđanovog oca sreli smo na ulici kako ide sa njive gurajući kolica.

- Ne pitajte me ništa. Nema ništa novo. Nemam šta da vam każem - rekao je za Alo i otišao ka svojoj kući.

Njegove komšije u malom borskom selu kažu da Dušan odbija da priča o nasledniku je uhapšen.

- Svima je i neprijatno da ga pitamo dok on sam ne kaže. Jedino što nam je na početku pričao je da treba da osude Srđana ako je počinio to zlo, a da on sam ne veruje da je njegov sin sposoban za tako nešto - govori za Alo jedan meštanin.

Foto: Društvene mreže

 

Oca je najviše brinula njiva koju su mu raskopali policajci i uništili zasade.

- Prvih dana pretrage za telom malecke, policajci su na njegovoj njivi videli svežu iskopinu i odmah posumnjali da je tu zakopana malecka. Odmah su to raskopali, pa i veću površinu nego što treba, kako bi otklonili sve sumnje, ali malene nije bilo tu. Deda od tada samo kuka za uništenom salatom koju je tu sadio, kao da nije bitno da se sve prevrne za malim detetom - naglašava sagovornik.

- Pa šta će jadan, živi sam sada i snalazi se. Malo sedi kod radnje i pije pivo, pa ode na pojatu motorom, i onda na njivu. Jedna mu je na kraju sela, a druga na 100 metara od kuće. Vidimo da se zanima tim poslovima da ne misli na sina. Svi čekamo da vidimo šta će policija novo da objavi o celom slučaju i da se malecka konačno pronađe - navodi jedan Srđanov komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija