• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/alo

18.04.2024

11:35

Ubio Danku pa roštiljao i veselio se! Meštani Zlota otkrili detalje bezdušnog ponašanja Dragijevića

Tanjug/video printscreen/Društvene mreže/MUP Srbije

Vesti

Ubio Danku pa roštiljao i veselio se! Meštani Zlota otkrili detalje bezdušnog ponašanja Dragijevića

Podeli vest

Dejan Dragijević koji je priznao da je 26. marta ubio malu Danku Ilić (2) nekoliko sati nakon zločina sa bratom Daliborom otišao kod prijatelja, gde su jeli i pili do kasno u noć, a u jednom trenutku im se pridružili i otac Radoslav i majka Svetlana.

Kako izveštavaju portali dok se u Banjskom polju odvijala potraga za malom Dankom, u susednom Zlotu iz koga je Dejan dragijević koji se sumnjiči za ubistvo devojčice zajedno sa bratom roštiljao, pio i veselio se.  

- To veče, prvo je kod tog prijatelja iz Zlota došao Dejan Dragijević, bio je tu s bratom Daliborom, koji je kasnije umro u pritvoru. Oni su roštiljali, pevali, veselili se kao da se ništa ne dešava. Niko sada ne može da poveruje da se tako raduje čovek koji je zadavio dete. Kao da se ništa nije desilo. Dođoše posle i Svetlana i Rade, oni su tu bili do 10 uveče, a onda su otišli kući. Dok devojčicu traže, oni slave, to je nešto što posle svega niko ne može ni da zamisli, a desilo se. Kakvi su to monstrumi - kaže meštanka Zlota.

Foto: Informer/tanjug

Dejan se sa bratom i ocem samo nekoliko sati nakon ubistva Danke veselio kod prijatelja

 

Interesantno je da je 4. aprila kada je Dejan uhapšen njegov brat Dalibor sa prijateljem kupovao gajbe piva verovatno spremajući još jednu terevenku. 

- On je na dan kada je uhapšen Dejan vukao pivo iz centra. Brat mu proglašen za ubicu, a on slavi. Taj prijatelj kod kojeg su roštiljali kad je nestala devojčica odvezao ga je pred prodavnicu, a potom vratio kod njega kući, gde su nastavili da piju - ispričala je komšinica.

Inače nakon Dejanovog hapšenja i priznanja da je zadavio Danku koju je njegov kolega Srđan Janković udario službenim automobilom, i da su mu otac Rade i brat Dalibor pomogli da sakrije telo na drugu loakciju uhapšeni su i njih dvojica.

Foto: Društvene mreže

Dalibor priznao da je sa bratom i ocem sakrio Dankino telo pa preminuo u policijskoj stanici

 

Rade se sve vreme brani ćutanjem, dok je Dalibor priznao da je pomogao bratu i čak nabrojao 20 lokacija na kojima bi moglo da bude telo male Danke, ali na tim mestima telo nije pronađeno, a on je samo nekoliko sati nakon davanja tok iskaza preminuo od srčanog udara u policijskoj stanici u Boru.

Foto: Društvene mreže

Srđan i Dejan udarili Danku vozilom pa je ubili

 

Podsetimo Dejan Dragijević i njegov kolega Srđan Janković su 26. marta "fijat pandom" udarili malu Danku, a onda je Dejan ubio. Nakon zločina oni su telo bacili na Starobanjsku deponiju, ali je Dejan priznao da je dva dana kasnije zajedno sa ocem Radoslavom i bratom Daliborom telo prebacio na drugu lokaciju, ali je odbio da kaže na koju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija