• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

12:44

Ivana Nikolić, SNS: Pudlica Viole fon Kramon skuplja poene lešinareći na tragediji

informer.rs

Vesti

Ivana Nikolić, SNS: Pudlica Viole fon Kramon skuplja poene lešinareći na tragediji

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Ivana Nikolić ocenila je da Neboša Zelenović ne može da podnese poraz koji je doživeo od građana Šapca.

Njeno saopštenje koje je objavila SNS prenosimo u celosti.

Šta reći o ljudima koji tragediju i stradalu decu koriste kao priliku da dođu na vlast. Šta reći o Nebojši Zelenoviću koji je po potrebi pudlica Viole fon Kramon, cmizdralo za govornicom Evropskog parlamenta, lažni ekolog, a iznad svega lopov, lešinar i izdajnik.

Nikada se u istoriji nije desilo da neko skuplja političke poene, pokuša da dođe na vlast i vodi kampanju - na tragediji.

To svakodnevno radi i Nebojša Zelenović, u ime tajkunske koalicije okupljene oko Dragana Đilasa.

Foto: Printscreen

 

Očigledno je da takvi bednici nemaju politiku, ne interesuje ih život građana Srbije, ne interesuje ih napredak naše zemlje, imaju samo jedan jedini cilj - da dođu na vlast, sednu u fotelje i da isprazne budžet, pa da napune svoje džepove.

Šabački kabadahija, lopuža Nebojša Zelenović, koji inače nije oslobođen optužbe za zloupotrebe budžeta grada Šapca, već je predmet zastareo, i to zahvaljujući njegovom mentoru Dušanu Petroviću i pritiscima na sudstvo, ne može da podnese poraz koji je doživeo od građana Šapca, i to što je jedva prikupio potpise da preda lokalnu listu u gradu u kome živi, svaki dan napada predsednika Aleksandra Vučića - i to sve lažima, optužbama, bez jednog dokaza, bez argumenta.

Ne može da shvati da laži, lopovluk i izdaja države (sve zarad ličnog interesa) - narod u Srbiji nikada neće podržati. To je on, i to je njihov tajkunski svet, a to nije većinska Srbija. Većinska Srbija podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića, to je pristojna i normalna Srbija, koja pre svega želi mir, koja želi napredak i razvoj.

Lopovi i nasilnici bi da vrate Srbiju u ružnu prošlost, u mrak, u kojem je bila do 2012 godine. Ali, građani će na izborima podržati napredak i razvoj, jer Srbija ne sme da stane!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija