• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

11:21

Čedi Jovanoviću je cilj da Đilasu uzme svaki glas! Opozicija hoće da deli narod! (VIDEO)

Informer

Vesti

Čedi Jovanoviću je cilj da Đilasu uzme svaki glas! Opozicija hoće da deli narod! (VIDEO)

Podeli vest

Čeda Jovanović gostujući u Info jutru, jasno je poručio kako mu je cilj da uzme svaki glas Draganu Đilasu i njegovoj tajkunskoj opoziciji zbog konstantnog pokušavanja da podeli narod Srbije.

Lider LDP Čedomir Jovanović istakao je da se Đilasova opozicija boji njegovog povratka jer su svesni da dolazi po njih

Opozicija čuva ovog svog Aleksića koji je pobegao u Kosovsku Mitrovicu i za godinu dana završio Ekonomski fakultet, a jednu stranu naroda naziva krezubom i glupom, a drugu pametnom i normalnom. Konstantno pokušavaju da podele narod, a mog povratka u politiku se plaše zato što znaju da dolazim po njih. Treba da obezbedimo budućnost svojoj deci da žive svoje snove. Ovi izbori su raspisani, jer Đilas nije znao šta će sa još jednim protestom koji mu je propao, a bilo je više ljudi na bini nego na ulici. Na kraju su ih roditelji dece poginule u Ribnikaru zamolili da prekinu- rekao je Jovanović.

Foto: Masha Bandjur

 

 

Jovanović je dodao kako za vreme Slobodana Miloševića niko nije vređao njegovu porodicu i da je čin opozicije očigledno da od države naprave svinjac.

- Mi Miloševiću nikada nismo vređali porodicu ili decu, a ovi danas to rade Vučiću i hoće da naprave svinjac od zemlje. Hteli oni to da priznaju ili ne, Vučić je predsednik ove zemlje i cilj mi je da se sa njim dogovorim kako ćemo da rešimo problem na KiM. Ovim folirantima i moronima sa Tvitera se smeje cela Srbija, jer su hrabri sam na internetu. Meni nije cilj da sa nekim da dogovaram nacionalnu frekvenciju kako bih lično zaradio milione, već da sutra neko bude slobodan da ode na prajd ali i da slavi slavu - rekao je Jovanović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija