• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2023

10:00

Ronaldo ima petoro dece, a samo dvoje mu je rodila trenutna verenica! Spominju se surogat majke, ali su nestale bez traga

Reuters

Dom i porodica

Ronaldo ima petoro dece, a samo dvoje mu je rodila trenutna verenica! Spominju se surogat majke, ali su nestale bez traga

Podeli vest

Fudbaler Kristijano Ronaldo još uvek nije u potpunosti razrešio misteriju o svojoj deci.

Kristijano Ronaldo ima petoro dece, a samo dvoje mu je rodila trenutna verenica. Ostalih troje dobio je uz pomoć surogat majke, o kojima se godinama polemiše, a koje su navodno potpisale ugovore o poverljivosti, nakon čega kao da su "isparile" sa lica zemlje.

Interesantno je da je u vreme kada je dobio najstarijeg sina Kristijana Juniora, Ronaldo otpočeo vezu sa Irinom Šajk, što je mnoge iznenadilo.

- S velikom radošću i emocijama obaveštavam vas da sam nedavno postao otac dečaka. Kao što sam dogovorio sa njegovom majkom, koja želi da njen identitet ostane tajna, starateljstvo ću preuzeti ja - napisao je Kristijano Ronaldo tada.

S obzirom na to da je Ronaldo jedan od najpoželjnijih muškaraca, veoma brzo su usledile teorije ko je tajanstvena žena koja mu je rodila dete, počev od Amerikanke sa kojom je imao kratku aferu, do surogat majke.

Portugalski list "Diario de Noticias", objavio je da je dete začeto krajem leta 2009. godine u San Dijegu, gde je tada 25-godišnji fudbaler bio na odmoru, sa surogat majkom kojoj je platio pozamašnu sumu. Njegov portparol je potvrdio srećnu vest, ali je odbio da komentariše surogat majčinstvo, što je podstaklo dalje spekulacije.

Foto: Tanjug

Kristijano Ronaldo

Nakon toga, Ronaldo se našao u centru skandala, kada je bivša Mis Španije Marija Hose Saurez, ostala trudna nakon što je raskinula sa dečkom, teniserom Felisijanom Lopezom. Nagađalo se da se tajno viđala sa Ronaldom, što je rasplamsalo tvrdnje da je ona majka njegovog deteta. Misica je demantovala vezu sa fudbalerom, a posle je izgubila bebu. Iako nije potvrđeno, mali Kristijano Ronaldo Džunior je navodno plod afere između Ronalda i siromašne američke konobarice.

Tokom boravka u Americi tokom leta 2009. u restoranu je sreo konobaricu koju je pokušao da pridobije rečima: "Ja, ti, se*s, se*s". Kako ga nije odmah razumela, on je ponovio i malo preformulisao rečenicu: "Ja, ti, poljubac" i nacrtao srce na zamagljenom prozorskom staklu. Ovim je osvojio neimenovanu devojku, zajedno su prenoćili u hotelskoj sobi, a kada je saznala da je trudna, kontaktirala je menadžera fudbalera.

Naravno, odmah je urađena DNK analiza koja je potvrdila da je Kristijano otac. Kasnije je priča malo izmenjena i umesto Amerikanke, pominje se 21-godišnja britanska studentkinja, koja se navodno pokajala što se odrekla deteta i ugovorno obavezala na večno ćutanje.

- Svašta se spekuliše, da sam bio sa ovom ili onom devojkom, da sam platio surogat majku... Nikada nikome nisam rekao šta se desilo i nikome neću reći - dosledan je bio Portugalac, gostujući u emisiji Džonatana Rosa.

Foto: EPA

Kristijano Ronaldo

Ronaldo je potom 2017. godine objavio da je dobio blizance Evu Mariju i Matea, iako je uplovio u vezu sa Georginom, koja je takođe ostala u drugom stanju.

Preko svojih predstavnika poručio da je decu rodila surogat-majka u blizini kalifornijskog grada San Diega. Više detalja nije hteo da deli, a Georgina je devojčicu Alanu Martinu rodila u decembru iste godine.

Ronaldova sestra oštro prokomentarisala navode

Ronaldova sestra oglasila se povodom navoda o surogat majkama.

- Nema nikakve žene koja ga zove. Nema majke, nema telefonskih poziva, ničega. Majka je mrtva. Dete nema majku - rekla je jednom prilikom Katia Aveiro, kada su krenule glasine da majka malog Kristijana želi kontakt sa njim, prenosi Blic.

- Dečak je naš. Ne želim da kažem kako smo ga dobili, ali garantujem vam da je sin mog brata, nećak, naše krvi. Njegova majka je moja majka, koja je sa njim 24 sata - dodala je tada i istakla:

- On je najvažnija stvar koju moj brat ima u životu.

Sa druge strane, Ronaldo je prokomentarisao:

- Očinstvo i podizanje porodice moja je najveća životna privilegija. Uživam u svakoj sekundi. Naučio sam o ljubavi ono što nisam znao da postoji. Smekšalo me i dalo perspektivu da sada znam što je uistinu važno u životu. Međutim, istakao je i da najstariji sin nije potpuno srećan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija