• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.10.2023

13:32

Raskošno seosko imanje u vlasništvu moćne porodice! Nekretnine im obuhvataju skoro čitav svet, a vlasnica se nikada ne smeje (FOTO/VIDEO)

printscreen

Dom i porodica

Raskošno seosko imanje u vlasništvu moćne porodice! Nekretnine im obuhvataju skoro čitav svet, a vlasnica se nikada ne smeje (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Poznati par obezbedio je svoju decu za života silnim luksuznim nekretninama.

Ekspanzivan portfelj nekretnina Dejvida i Viktorije Bekam vredan 84 miliona evra obuhvata ceo svet, a porodica poseduje nekretnine u Londonu, Kotsvoldsu, Majamiju i Dubaiju zajedno s luksuznim jahtom vrednom 5 miliona evra koju je Dejvid kupio 2021.

Foto: profimedia

 

 

Nijedan od njihovih raskošnih domova nije tako šarmantan kao njihova seoska kuća u Kotsvoldu koja se nalazi na popisu II. razreda, a koja se prostire na dva hektara imanja  Grejt Tju u Čiping Nortonu.  Po prvi put, gledaoci su mogli pobliže pogledati imanje Bekamovih inspirisanih seoskom kućom u Sohou kao deo Dejvidovih Netfliksovih dokumentarnih serija.

Bivša fudbalska zvezda (48) i njegova supruga modna dizajnerka (49) angažovali su trostrukog pobednika sajma cveća u Čelziju Markusa Barneta da transformišu svoj otvoreni prostor u idiličnu baštu iz bajke.

 

 

Zajedno s spoljnim bazenom, fudbalskim igralištem, voćnjakom, tradicionalnom estonskom saunom i safari šatorom vrednih 50.000 evra na terenu za zabavu, Dejvidova i Viktorijina deca Bruklin (24), Romeo (21), Kruz (18) i Harper (12)  provode zdrave vikende u raskošnoj nekretnini otkako ju je porodica kupila 2016.

Seosko imanje Bekamovih zaista izgleda kao najlepše mesto za odrastanje, a Dejvid i Viktorija su izdali građevinsku dozvolu samo godinu dana nakon što su se preselili kako bi izgradili vrhunsku kućicu na drvetu za svoju decu. "The Sun" je u to vreme izvestio da su dokumenti za građevinsku dozvolu otkrili da je kućica na drvetu 4,5 k 4,5 m dužine i širine, te 4,275 m visoka, pokrivajući tlo od 15,6 četvornih metara.

Foto: printscreen

 

 

Idiličnu mini kućicu, koja stoji na stupovima na imanju Grejt Tju, verovatno više ne koriste odrasla deca u porodici Bekam - ali predtinejdžerka Harper bez sumnje i dalje uživa u minijaturnom domu nalik na bajku dok je u Kotsvoldsu. sa svojim roditeljima. Drvena kuća, koja je izgrađena oko visokog hrasta, ima neobičan balkon i maleni dom - koji podseća na dečju kućicu Vendi.

U građevinskoj dozvoli stoji da su Bekamovi trebali potrošiti oko 100.000 evra za izgradnju igraonica za svoju decu. Može li ovo biti početak Harperove sklonosti razvoju nekretnina?
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija