• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.11.2023

11:00

Unutrašnjost luks vile je misterija - Podseća na betonsku tvrđavu, a najskuplji je dom Kalifornije u kom žive Bijonse i Džej Zi! (FOTO)

EPA/profimedia

Dom i porodica

Unutrašnjost luks vile je misterija - Podseća na betonsku tvrđavu, a najskuplji je dom Kalifornije u kom žive Bijonse i Džej Zi! (FOTO)

Podeli vest

Malo je slavnih parova koji su toliko misteriozni kao Bijonse i Džej Zi. Uglavnom se drže podalje od tračeva ali svi mediji su brujali o njima kada su kupili preskupu vilu.

Umesto da daju izjave ili intervjue, ovaj slavni pat umesto toga daju zagonetne nagoveštaje svoje veze kroz tekstove i naslove albuma ili neobične objave na Instagramu. Poznato je da superfanovi pažljivo ispituju poslovne poduhvate para, partnerstva sa brendovima, čak i snimke CCTV-a da bi sakupili neke, bilo kakve, dragocene informacije o njima.

Dakle, ima potpunog smisla što su detalji o nedavnoj kupovini bolno minimalističkom stambenom kompleksu koji se nalazi u Malibuu malobrojni.

Foto: profimedia

 

 

Iako su specifičnosti kuće i dalje misterija, ono što znamo je da je prodaja kuće najveća transakcija nekretninama koja se dogodila u Kaliforniji, kako prenosi Dirt. A koji je to bio magični broj, pitate se? Veoma lepih i vrtoglavih 300 miliona dolara.

Od 2023. godine, neto vrednost Džej Zija procenjuje se na oko 3,8 milijardi dolara, što ga čini jednim od, ako ne i najbogatijim muzičarima na svetu zahvaljujući nizu poslovnih poduhvata. U međuvremenu, procenjena neto vrednost Bijonse iznosi oko 750 miliona dolara, što čini par zajedno vrednim oko 4,6 milijardi dolara. Na kraju, 300 miliona dolara za kuću ne izgleda tako mnogo za njih, zar ne?

Foto: profimedia

 

 

Enterijer vile u kojoj žive Bijonse i Džej Zi

Moderno i futuristički zvuče previše zastarelo kada bi se pokušala opisati ova vila. Njihov dom je u potpunosti izgrađen od betona i po svom obliku podseća na prestižnu tvrđavu. Par je već poznat po svom afinitetu prema modernoj umetnosti, setite se kampanje "About Love" kompanije Tiffany & Co u kojoj je par pozirao zajedno sa nikada ranije viđenom Baskijatovom slikom?

Kuća je prilično prikladna i dostojna ovog popularnog holivudskog para, s obzirom da su njeni bivši vlasnici izgradili vilu za njihove obimnne umetničke kolekcije, koja su uključivala dela poput Andy Warhol i Jeff Koons.

S obzirom na to da je prodaja obavljena van tržišta i daleko od radoznalih očiju, slike enterijera kuće su ograničene, ali pogled na imanje je sve što je potrebno da se vidi koliko je to mesto spektakularno.

Foto: profimedia

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija