• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.11.2023

08:10

Spatifulum, ženska sreća! Biljka u čiju magičnu moć su se uverile žene širom sveta

pexels.com

Dom i porodica

Spatifulum, ženska sreća! Biljka u čiju magičnu moć su se uverile žene širom sveta

Podeli vest

Postoje takve sobne biljke, koje su prisutne gotovo u svakoj kući. Ali mnogi ne znaju, da neke od njih imaju i magična svojstva.

Spatifilum spada u jednu od takvih biljaka. Veruje se da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici.

U čemu se krije ženska sreća? Naravno, to je pre svega harmonija u kući, a može li biti harmonije tamo gde nema jakog muškog ramena i malih trčećih koraka. Veruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud ženskom srećom.

Ako neudatoj devojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život. Ako je poklonite udatoj dami  u porodici će se pojaviti dete. U stvari, sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno neke sreću u braku, druge novac, treće zdravlje, uspeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem? 

Foto: pexels.com

 

Magična moć spatifiluma

Od davnina su žene  počele da primećuju da je postojanje ove lepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene su živele srećni bračni život.

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, i sa pojavom ove biljke one su, napokon, obradovane vešću o  dugoočekivanom radosnom događaju.

Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim drugaricama pelcere spatifiluma da bi i one, takođe, doživele magićnu moć ove biljke. Danas je "ženska sreća" jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za lepši pol.

Foto: pexels.com

 

Uprkos činjenici, da mnogi ne veruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu svedoče mnoge objave na forumima gde žene dele priče o ženskoj sreći  i u pravom, i prenesenom smislu.

Sve to govori o tome, da ova biljka i verovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar deo istine.

Ako želite da ova sobna biljka promeni vaš zivot, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je, prihranjujte, lečite ako je to potrebno nek ona oseti vašu ljubav, da otkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uveriti da je "ženska sreća" i verovanja u nju zaista  istinito.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija