• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.01.2024

21:20

Vredna 50 miliona! Opra Vinfri pokazala svoju luksuznu vilu, optočenu suvom elegancijom (FOTO)

EPA

Dom i porodica

Vredna 50 miliona! Opra Vinfri pokazala svoju luksuznu vilu, optočenu suvom elegancijom (FOTO)

Podeli vest

Voditeljka i medijska mogulka Opra Vinfri tokom svoje uspešne karijere zaradila je milijarde dolara i živi u luksuznoj kući u Montekitu koja vredi 50 miliona dolara.

U novom snimku koji je objavila na Instagramu Opra je pokazala delić svog luksuznog doma, tačnije kuhinju, u kojoj je za nju jedna mlada koktel-majstorica pripremala koktele ljubičaste boje.

Njena kuhinja uređena je u belom tonu, a osim ormarića bele boje pomalo rustikalnog izgleda, pažnju krade i drveni kuhinjski element na kom se nalazi limena duboka sudopera i srebrna slavina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Vinfri je već jednom podelila i video iz svog dnevnog boravka u kom se nalazi velika polica s knjigama, a sve je uređeno u svetlijem tonu.

Inače, Opra je nedavno na crvenom tepihu iznenadila svojim izgledom nakon velikog gubitka kilograma. S tim se borila više od decenije i insistirala na tome da njeno dramatično mršavljenje nije rezultat uzimanja lekova poput ozempika ili vegovija, koji se sve više zloupotrebljavaju u tu svrhu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

- Ne znam postoji li još jedna javna osoba čija je borba s težinom toliko iskorišćena kao moja. Jedna od stvari zbog kojih sam se toliko stidela, pa čak i kad sam prvi put čula za lekove za mršavljenje, u isto vreme sam prolazila kroz operaciju kolena i razmišljala - moram ovo da uradim sama jer ako uzmem te lekove, to će biti lakši izlaz iz svega. Postoji deo mene koji oseća da to moram da učinim na teži način, da moram da nastavim da se penjem po planinama, moram da nastavim da patim i moram to da uradim tako jer ću inače nekako prevariti samu sebe - izjavila je tada i dodala da joj je jednostavno muka od ideje da je osoba koja je toliko godina bila sramoćena u vezi s izgledom svog tela.

Foto: profimedija

 

Podsetimo, već decenijama ime Opra Vinfri najpoznatije je voditeljsko ime na svetu. Njen šou ''Oprah Show'' emitovao se od 1986. do 2011. godine, i to punih 25 sezona. Tako je stekla stotine poznatih prijatelja i odradila je neke od najpoznatijih intervjua svih vremena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Tik Tok je uveo nove interne oznake za korisnike
Hi-Tech

Tik Tok je uveo nove interne oznake za korisnike

TikTok je dao poseban status određenim nalozima visokog profila, a od moderatora u Evropi traženo je da budu blaži prema sadržaju koji ti nalozi postavljaju, navodi se u internim porukama u koje je Gardijan imao uvid, što kompanija negira.

20.12.2023

14:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija