• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

17:00

Ponosna mama! Klaudija Šifer predstavila sina na Instagramu (FOTO)

EPA

Dom i porodica

Ponosna mama! Klaudija Šifer predstavila sina na Instagramu (FOTO)

Podeli vest

Manekenka Klaudija Šifer pokazala je sina na njegov 21. rođendan, objavivši njegovu fotografiju.

Naslednik Klaudije Šifer, jedne od najvećih manekenki svoje epohe i ikone 90-ih, pre nekoliko dana pojavio se na crvenom tepihu na premijeri filma 'Argajl'.

Nakon toga je ugasio 21. svećicu na svojoj torti, a srećna mama je proslavila njegov veliki dan i postavila nekoliko fotografija na Instagramu.

 

 

- Moj sin Kaspar danas ima 21 godinu! On je najslađi, najbrižniji, nestašan, pametan, duhovit, vaspitan i sportski tip - napisala je Klaudija i nastavila:

 - Pobeđuje nas u tenisu, kroketu, trikemonu, šahu, stonom tenisu, skijanju, bilijaru i tako dalje... Ti imaš sve- savršeni engleski džentlmen. Mama i tata su ponosni na tebe. Volim te. - napisala je nemačka glumica i supermodel.

Klaudija Šifer je devedesetih godina bila jedna od najuspešnijih žena u modnoj industriji. Ona i njen suprug, reditelj Metju Von, pored sina Kaspara imaju i ćerke Klementin i Kozimu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija