• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

15:30

Zato je tako zgodna! Tajna vitke linije Kejt Hadson je u ovom napitku

Instagram/printscreen

Moda i lepota

Zato je tako zgodna! Tajna vitke linije Kejt Hadson je u ovom napitku

Podeli vest

Glumica Kejt Hadson (44) tvrdi da vitku liniju i brz metabolizam duguje tome što svako jutro popije toplu vodu sa limunom.

Holivudska glumica Kejt Hadson nedavno je otkrila svoju dnevnu rutinu, koja joj pomaže da dan započne na pravi način i da održi vitku liniju.

 - Moja jutarnja rutina je jednostavna. Budim se oko 6 ujutro i meditiram, dok pijem toplu vodu s limunom - rekla je Kejt.

Limun verovatno već imate u kući. Poznati recept kojim mnogi počinju dan podrazumeva da u 200 ml mlake vode iscedite pola limuna i popijete na prazan stomak.

To je odličan napitak za početak dana, jer pomaže varenje, poboljšava zdravlje kože, jača imunitet i ubrzava metabolizam. 

Foto: Shutterstock

 

Kejt Hadson je otkrila i kako izgledaju delovi njenog dana i koje još rutine praktikuje.

Sat vremena nakon što se probudim, popijem kafu ili čaj, šetam bosa napolju i posmatram sunce - navela je Kejt. 

Foto: Instagram/printscreen

 

Dodala je da svako jutro doručkuje proteinski šejk, a kao grickalice koristi sveže voće i povrće.

- U frižideru uvek imam iseckano povrće, uključujući šargarepu, krastavce i papriku. Držim ih u staklenim teglama s malo vode na dnu. Takođe, imam iseckano voće, poput ananasa, kao i bobičasto voće. Kad deca žele nešto za užinu, kažem im da otvore frižider - navela je Kejt. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija