• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.02.2024

13:27

Svi gledaju u zabrinuto lice kralja - Čarls hitno došao u London, Kamila se ne odvaja od njega (FOTO)

profimedia

Dom i porodica

Svi gledaju u zabrinuto lice kralja - Čarls hitno došao u London, Kamila se ne odvaja od njega (FOTO)

Podeli vest

Kralj Čarls viđen je danas kako se vraća u London kako bi uradio još dadatnih analiza i lečio se od opake bolesti od koje je oboleo.

75-godišnji monarh sleteo je u Klarendon Haus kraljevskim helikopterom nakon što je proveo nedelju dana u Norfolku posle objave da mu je dijagnostikovan rak.

Kralj je bio sa svojom suprugom kraljicom Kamilom pored sebe dok su ih vozili u Klarens Haus.

Foto: profimedia

 

Kraljica je vodila svoj kraljevski dnevnik veridbi i prošle nedelje je rekla da je njen muž „izuzetno dobro s obzirom na okolnosti“.

Ona je rekla da je Kralj, koji je prošle nedelje bio podvrgnut prvom tretmanu protiv raka, bio "veoma dirnut" svim porukama podrške koje je dobio od javnosti.

Kralj je prošle nedelje izrazio "srdačnu zahvalnost" britanskoj javnosti na "mnogim porukama podrške i dobrim željama", skoro nedelju dana nakon što je objavljeno da se leči od "oblika raka".

Podsetimo, Bakingmeska palata je prošlog ponedeljka objavila da je kralju dijagnostikovan karcinom tokom boravka u bolnici zbog rutinske operacije uvećane prostate. Detalji o njegovoj bolesti nisu otkriveni, a zbog toga je otkazao sve svoje javne angažmane.  U jeku kraljeve bolesti njegov mlađi sin Hari u centru je skandala zbog loših odnosa u porodici, a pre nekoliko dana javnost je prokomentarisala njegovo ponašanje dok se Čarls bori sa rakom. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija