• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: radiosarajevo

13.12.2016

12:17

GOOGLE PLAY: Ovo su najbolje aplikacije i igre u 2016. godini

Hi-Tech

GOOGLE PLAY: Ovo su najbolje aplikacije i igre u 2016. godini

Podeli vest

Godina se bliži kraju, a to je pravo vreme da se osvrnemo na značajne aplikacije i igre koje su napravile senzaciju na Google Play Marketu

GooglePlay je objavio svoju “Best of 2016” listu za aplikacije i igre, a igre poput Pokémon Go i Nintendo Miitomo su napravile “bum”, iako postoji nekoliko naslova na listi koji možda nisu bili na “radaru” svima.

NAJZANIMLJIVIJI projekti na kojima rade inženjeri Fejsbuka

FEJSBUK zbog propusta deli stare postove i fotografije kao nove 

Ispod ćete naći “Best of 2016” globalnu listu Google Play Marketa aplikacija i igara. Šta je to bilo na vrhu ove godine? Saznajte ispod: 

Najbolje aplikacije i igre u 2016. 

- Face Changer 2 

- Lumyer – Photo & Selfie Editor 

- Castbox – Podcast Radio Music 

- Emoji Keyboard Pro 

- MSQRD 

- Pokémon GO 

- Clash Royale 

- Traffic Rider 

- slither.io 

- Dream League Soccer.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija