• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2022

12:03

ASTRO-NAVIJAČI! Dok Jarčevi filozofiraju, Vodolije slute loš ishod, a Vage...

Pixabay

Horoskop

ASTRO-NAVIJAČI! Dok Jarčevi filozofiraju, Vodolije slute loš ishod, a Vage...

Podeli vest

Ako ste i vi od onih koji po nekoliko sati sede ispred televizora i bodre svoje sportske favorite, pogledajte šta horoskopski znak govori o tome kakav ste navijač

Tipičan Ovan utakmicu gleda na tri centimetra od TV. Vatreni je navijač koji u svakom potezu vidi šansu za preokret ili gol i obično krivi sudiju za poraz.

Bik voli da glumi selektora. Smara objašnjavanjem igre i nudi rešenja, a kod dobrih rezultata obavezno kaže:

"Jesam li vam rekao da će tako biti!" Isto to kaže i kod loših.

Nokti u zubima, čips u kosi i prosuto pivo kraj nogu tipičan je opis Blizanca za vreme važne utakmice. Plače od sreće i tuge, viče i često se troši više od igrača na terenu.

Rak pomno sluša komentatora, ali kad mu popusti samokontrola, krivi i njega i igrače uz sočan repertoar psovki dok ne ostane bez glasa.

Lav je zaluđeni navijač, kod koga su patriotska osećanja najizraženija. Loš rezultat lako objašnjava zaverom sudija, koji to rade zbog para i moćnih sila.

Devica je smirena i utakmicu prati uz fraze poput "lopta je okrugla", "neka najbolji pobedi" i slično. Ako se njene crne prognoze ostvare, nesrećna je danima, a pobedu veliča mesecima.

Vaga pre utakmice proverava sastav druge ekipe, njihove povrede, a potom prelazi u kalkulacije oko mogućeg ishoda. Pravedna je i više se ljuti na igrače nego na sudije.

Foto: Pixabay

Kakav ste navijač?

Škorpija nije imuna na masovnu euforiju i entuzijastičan je navijač koji većinu utakmice provede vrišteći. Kao dodatan poriv za navijanje služi joj listić za kladionicu u džepu.

Strelac bi najradije da uživo prati sve mečeve ili negde sa masom navijača, u kafićima ili na trgovima. Dobro poznaje igrače, siguran je u svoju procenu i tvrdoglav u raspravama.

Jarac je, kao i Bik, tipičan filozof koji nema šta ne zna o fudbalu. Najslađe mu je da drži lekcije onima koji manje znaju od njega.

Vodolija prati utakmicu s pesimizmom da bi se što manje razočarala, ako joj ekipa izgubi. Voli da okupi društvo i ume da organizuje fudbalsko veče uz gomilu grickalica i piva napretek.
Riba je veliko zanovetalo jer joj sve smeta - od komentatora, režije prenosa, preko igre, do boje dresova. Ali to je odbrambeni mehanizam kojim smanjuje stres od iščekivanja rezultata.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija