• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 26. NOVEMBAR! Škorpije SARKASTIČNE, Strelčevima uspeh u poslu sa NEKRETNINAMA, a evo ko će imati BOLOVE u STOMAKU

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 26. NOVEMBAR! Škorpije SARKASTIČNE, Strelčevima uspeh u poslu sa NEKRETNINAMA, a evo ko će imati BOLOVE u STOMAKU

Podeli vest

Pred nama je zanimjiv astrološki dan u kojem su Merkur, Venera i Sunce u vatrenom znaku Strelca, pa donose puno optimizma, ali i planova za putovanja

OVAN 

LJUBAV: U blago povoljnoj ste fazi za ljubav, ali morate biti realniji kada su u pitanju vaša očekivanja od ljubavi i izabrane osobe. POSAO: Uspeh partnerskog posla ili započinjanje partnerskog posla. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BIK 

LJUBAV: Moguća strastvena ljubavna veza sa nekim ko možda nije pravi izbor za vas, ili bar ne na duže staze. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva bi moglo da izazove probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

BLIZANCI 

LJUBAV: Razmirice sa izabranom osobom zbog vaše nervoze. POSAO: Možete imati problema sa nekim ljudima koji vam ne žele dobro. Izbegavajte sve nezakonske radnje. ZDRAVLJE: Moguća infekcija ili povreda.

RAK 

LJUBAV: Moguće promene i izvesni problemi u sferi ljubavi. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim biznisom i trgovinom nekretninama ili stanodavstvom. ZDRAVLJE: Bićete vrlo promenljivog zdravlja.

LAV 

LJUBAV: Veza sa dosta starijom osobom ili nekom koju u drugim okolnostima ne biste izabrali. POSAO: Kontrolišite svoje izdatke i nemojte se previše opuštati kada je u pitanju novac. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Foto: pexels.com

DEVICA

LJUBAV: Nejasna situacija u sferi ljubavi. Moguće je da će vaši apetiti porasti, a da vi nećete imati prilika u ovoj sferi. POSAO: Pravićete planove i biti fokusirani na dugoročna predviđanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Nemojte raditi ništa što se protivi vašim željama. Partner bi mogao da bude vrlo agresivan/na. POSAO: Možete dobiti dobru priliku za posao, ali i imati probleme ako radite sa članovima porodice. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

LJUBAV: Niste previše dopadljivi ovih dana i to ima veze sa vašim načinom komunikacije koji je previše sarkastičan. POSAO: Vaše finansije će se kretati ka pozitivnoj nuli, kao uvertira u bolji nadolazeći period. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Možda ste pomislili kako se ništa ne dešava u vašem ljubavnom životu, ali danas to sigurno neće biti slučaj. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva samostalno preduzetništvo i nekretnine. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete imati zajednička ulaganja sa izabranom osobom, možda krenuti I u zajednički poslovni poduhvat. POSAO: Vaš trud će biti nagrađen ali previše posla bi moglo da izazove zamor. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

Foto: Pixabay

VODOLIJA 

LJUBAV: Problemi u odnosu, možda pre svega zbog nedostatka entuzijazma kada je ljubav u pitanju. POSAO: Finansijski problemi; iznenadni gubitak, trošak ili potraživanje koje ćete morati da otpišete. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RIBE

LJUBAV: Ljubav u inostranstvu ili sa strancem/kinjom. Interesovaće vas samo oni koji mogu da vam prošire vidike. POSAO: Vaša poslovna situacija popravlja. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12