• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

12.03.2023

06:40

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 20. MARTA! Ribama se život menja iz KORENA, Strelčevima rad od kuće, a evo ko će dobiti ponudu za bolje PLAĆEN POSAO

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 20. MARTA! Ribama se život menja iz KORENA, Strelčevima rad od kuće, a evo ko će dobiti ponudu za bolje PLAĆEN POSAO

Podeli vest

Saturn, planeta karme, ušla je nakon skoro 30 godina u Ribe, gde će doneti snažne promene na svim poljima. Ovim astrološkim periodom najviše će biti pogođeni Strelčevi, Ribe, Device i Blizanci. Na snazi je još jedan izazovan astro period, a to je Mars u negativnom aspektu sa Neptunom, što znači da ne treba da verujemo u sve što čujemo.

OVAN

Posao – Marsovi izazovni aspekti sa Neptunom i Suncem u Ribama ukazuju da se na poslu mnogo toga dešava iza zatvorenih vrata. Ne treba da se začudite ako vas na poslu dočekaju ogromne promene ili rešenje za koja niste znali. Ne treba olako da poklanajete povrenje, niti da verujete u sve što čujete. Ovo je period u kojem ćete saznati ko su vam tajni neprijatelji.

Ljubav – Venera i Mars rade za vas, ali je partner opsesivno vezan za neku ideju u vašem odnosu. Uvidećete da ne odstupa od svojih stavova, tako da treba da poradite na komunikaciji. Ukoliko ste slobodni, imaćete više prilika za ljubav.

Zdravlje – Psihički problemi.

 

BIK

Posao – Poslovna situacija je bolja, ali će tek na samom kraju naredne nedelje stvari da se stabilizuju. Oslanjate se na osobe za koje mislite da su vam prijatelji, a u stvarnosti je sve potpuno drugačije. Marsovi aspekti donose vam velike troškove. Ovo je nepovoljna sedmica za ulaganje novca i ne nasedajte na velika obećanja.

Ljubav  - U periodu ste kada vam je prijateljstvo važnije nego ljubav. Imate tajnu simpatiju ali ne želiite još uvek o tome da razgovarate. Krajem nedelje ulazite u lepši period za ljubav, tako da se zaljubljivanje moguće.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao – Merkur u Ribama donosi vam velike poslovne promene. U fazi ste kada će odluke koje budete donosili uticati na tok vaše čitave karijere. U ovom periodu treba da se čuvate velikih obećanja u vezi posla, jer se ona neće ostvariti. Isto tako, treba da se čuvate osoba koje vas nagovaraju na pogrešne poslovne poteze. U ovom periodu poslovna situacija jeste najvažnija.

Ljubav – Sa partnerom imate dobar odnos, ali vas posao blokira. Zbog toga ste često emotivno rasejani i ne znate kako se osećate. Pazite da haotična poslovna situacija ne utiče na vaš odnos sa partnerom. Slobodni Bliznaci upoznaće jednog Ovna.

Zdravlje – Lošije.

 

RAK

Posao – Veoma ste kreativni u ovom periodu i sve što zamislite možete i da ostvarite. Odličan je period za saradnju sa inostranstvom, ali i preseljenje u drugi grad zbog posla. Zbog toga ne bi bilo loše da promenite ambijent. Ono čega treba da se čuvate jesu osobe koje vam mnogo toga obećavaju, a ništa ne rade po tom pitanju.

Ljubav – Idealan je period godne da otputujete sa partnerom. To je neka destinacija koja bi treba da bude pored reke ili mora. Svako putovanje može samo da unapredi vaš odnos sa voljenom osobom. Venera u Ovnu može da vam donese simpatije na radnom mestu.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Freepick

LAV

Posao - Saturn u Ribama vam više odgovara, pa imate šansu da ostvarite stabilnu saradnju koja će doneti novi posao. Ukoliko ste čekali povoljnu šansu za zaposlenje ovo je taj period. Naglašeno osmo polje ukazuje na poboljšanje finansijske situacije, tako da ćete moći da dobijete neko sponzorstvo. Idealan je momenat da tražite novac za poslovni projekta koji vam je važan.

Ljubav - Saturn u Ribama menja vaš odnos sa partnerom, pa će emocije biti najvažnije. Ono kako se osećate iznutra će biti presudno u vašem odnosu sa voljenom osobom. Ovo je mnogo povoljniji period za ostvarenje bilo kakvih emotivnih odnosa. Moguće je poznanstvo sa jednom razvedenom osobom ili sa nekim ko dolazi sa puta.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao - Merkur u Ribama vem ne odgovara, pa pravite pogrešne procene. Imate određenu viziju stvarnosti koja se ne ukapa sa onim što je realno, pa ste zbunjeni. U ovom periodu ćete imati problem da se foskusirate na stvari koje su vam važne. Koncentracija će vam popuštati, pa ćete uspeti da zanemarite bitne rokove na radnom mestu. U svakom slučaju treba da odložite donošenje važnih odluka jer sada nije najbolji trentak.

Ljubav - Kako ste skloni idealizacijama, imate priliku da sretnete nekoga ko je zanimljiv, ali nedokučiv. Zbog toga nećete biti spremi da skinete "ružičaste naočare" , iako ste svesni da su stvari potpuno drugačije u stvarnosti. Isto tako moguća su emotivna razočarenja jer će realne činjenice isplivati na površinu.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Freepick

VAGA

Posao - Naglašeno šesto polje ukazuje da imate puno obaveza na poslu i u ovom periodu radićete više poslovnih projekata istovremeno. Saturnov ulazak u šesto polje nagoveštava velike probleme do 2026. godine, pa se spremite za potpuni preokret. Moraćete da ulažete znatno više truda na poslu, a imaćete utisak da se to ne vidi. Moguća je i promena radnog mesta, ali svakako imajte u vidu da ćete morati da pravite više kompromisa kada je posao u pitanju.

Ljubav - Mars u Blizancima donopsi vam pogrešne reči i lošu komunikaciju sa voljenom osobom. Nećete moći da razumete koja su partnerova očekivanja od vas, jer ćete izgovoriti reči koje će stati između vas. Pazite šta govorite, jer pogrešne reči mogu trajno da unazade odnos sa osobama koje volite. Ukoliko ste slobodni, flertovaćete sa Ovnovima i Bikovima.

Zdravlje - Slabije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Imate veliku šansu da dobijete bolje plaćen posao. Jupiter čuva vaše polje posla, ali vam i donosi iznenadne preokrete. Veoma ste kreativni i zbog toga treba maksimalno da iskoristite to u narednom periodu. Imaćete mogućnost da radite nešto kreativnije i zabavnije nego u prethodnoj godini. Odličan period za Škorpije koje se bave nekim vidom umetnosti.

Ljubav - Skloni ste fantaziranju, ali ćete imati zanimljive susrete. Ukoliko izađete na koncert ili na mesto sa puno ljudi, možete da ostvarite zanimljivo poznanstvo. Na poslu se takođe nalazi osoba koja razmišlja o vama, ali to nije trajno.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Freepick

STRELAC

Posao  - Venera u Ovnu donosi vam dobre šanse na poslu, pa ste preduzimljivi i lako završavate obaveze. Ipak, naglašeno četvrto polje ukazuje na mogućnost rada od kuće. Nalazite se na prekretnici između dva puta, pa nije isključeno da treba da vam se dogode promene koje će uticati na vašu budućnost. Čuvajte se lažnih obećanja.

Ljubav - Merkur u Ribama donosi vam velika obećanja od jedne osobe. Ipak, to je daleko od realnosti, pa ne treba da nasedate na velika obećanja. Nije dobar period za početak nove romanse, ali će kratkotrajnog flerta svako biti. Privlačni su vam Ovnovi ali i osobe koje se bave umetnošću.

Zdravlje - Slabije.

 

JARAC

Posao - Naglašeno treće polje donosi vam važne razgovore. Verovatno ćete u narednom periodu morati da donesete važnu odluku u vezi sa poslom. To može da bude u pitanju i novi posao. Međutim, kako je Neptun u Ribama umešan u vaš period, treba da vodite računa da vas neko ne prevari. Bićete svedoci velikih obećanja. U ovom periodu ćete otići na kraći put.

Ljubav - Flert preko poruka vam je zanimljiv. Ostvarićete komunikaciju sa jednom osobom koja će vas obasipati romantičnim izjavama. Spremni ste za nova poznanstva preko aplikacija za upoznavanje. Biće vam privlačne Ribe u horoskopu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

VODOLIJA

Posao - Pred vama je dobra nedelja u kojoj ćete dobiti vesti o novcu. Sve se vrti oko para kod vas u ovom periodu. Možete lako da dobijete povišicu ili bolje plaćen posao. Imate odlične mogućnosti za pregovore jer vas Jupiter iz Ovna čuva, tako da lako možete da završite papirologiju. U narednim danima ćete čuti vesti koje će vas obradovati.

Ljubav - Partner vas opterećuje svojim finansijskim problemima. To nije dobro za vaš odnos, ali neće biti rasprava, što je najvažnije. Prvlače vas osobe koje su uspele u svom poslu ili puno zarađuju. Finansije su vam bitne čak i kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje - Dobro.

 

RIBE

Posao - Velike promene u vašem životu su krenule, jer je Satun ušao u vaš znak i počeo da stvara događaje koji će vam promeniti život do kraja godine. Ovo je momenat kada razmišljate da li posao koji radite uopšte ima smisla i da li je to ono što ste želeli. Sve odluke koje budete donosili, ne samo u vezi sa poslom, imaće uticaj na vašu celokupnu budućnost.

Ljubav - Merkur je u vašm znaku, ali morate da naučite kako realnije da sagledate osobe koje su vam bitne. To znači da ćete jedan deo svog života morati da ostvarite iza sebe, kako biste se oslobodili prošlosti. Saturn će od ovog momenta da počisti iz vašeg života sve one osobe koje vam više nisu potrebne.

Zdravlje - Posetite svog lekara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija