• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

26.02.2023

06:40

NAJTAČNIJA ASTRO PROGNOZA ZA MART! Saturn nakon 30 godina ulazi u Ribe - 4 znaka očekuju SUDBINSKE promene

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJA ASTRO PROGNOZA ZA MART! Saturn nakon 30 godina ulazi u Ribe - 4 znaka očekuju SUDBINSKE promene

Podeli vest

Pred nama je najvažaniji mesec u godini, jer Saturn, planeta vremena i karme, ulazi u Ribe 7. marta nakon skoro 30 godina. Ovaj astrološki period će trajati oko dve i po godine i imaće snažan uticaj na sve horoskopske znakove, naročito na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance. Takođe, pun Mesec je 7. marta u Devici, tako da će se ovaj događaj poklopiti i sa Saturnovim ulaskom u Ribe što će doneti tektonske promene na svim poljima.

OVAN

Posao - Pred vama je mesec velikih promena. Ne samo što Saturn ulazi u vaše dvanaesto polje 7. marta, nego i Mars konačno menja znak 25. marta i ulazi u Raka. Mnogi pripadnici vašeg znaka će raditi na samostalnom biznisu ili nekretninama. Sa naglašenim dvanaestim poljem imaćete više tajnih neprijatelja, ali i onih osoba koje vam rade iza leđa na poslu.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam puno strasti i avantura, ali i priliku da se zaljubite. Osećate snažnu privlačnost prema jednoj osobi koja je atraktivna. Ipak, tokom marta Venera će uhvatiti aspekat sa Plutonom, pa će biti i puno ljubomornih scena sredinom meseca. Vaš najveći problem će biti što ćete imati puno prilika za romansu. Pojedini Ovnovi radiće na proširenju porodice.

Zdravlje - Stomačni problemi u drugom delu marta.

 

BIK

Posao - Venera, vaš vladar, nalazi se u Ovnu, tako da u novi mesec ulazite nestrpljivi. Na poslu ćete pokazivati netoleranciju prema saradnicima, a zapravo nećete moći da shvatite kakvo je realno stanje u prvom delu marta. Imajte u vidu da prava polovina meseca nije dobra za poslovne odluke, a vaša inicijativa konačno će imati smisla u drugom delu marta. Saturn ulazi u vaše 11 polje nakon 30 godina, tako da imate šanse da ostvarite neka nadanja uz pomoć prijatelja.

Ljubav - Venera u dvanaestom polju donosi vam skrivena osećanja, ali i tajnu simpatiju. Mnogo toga ćete zadržavati za sebe kada su emocije u pitanju. Ali ako se pitate kada je povoljan period za ljubav, to je drugi deo marta koji je stabilniji. Mars u Raku doneće vam i bolju komunikaciju sa osobama do kojih vam je stalo. Rakovi i podznak Rakovi će vam biti privlačni u drugom delu marta.

Zdravlje - Bolje u drugom delu meseca.

Foto: Freepick

Mesečni horoskop za mart

BLIZNACI

Posao - Ulazak Merkura i Saturna u Ribe donosi vam ogromne promene u karijeri. Vaše profesonalno usmerenje može potpuno da se promeni ili ćete biti suočani sa krizom na poslu, zbog koje ćete menjati radno mesto. 25. marta Mars konačno izalzi iz vašeg znaka, pa ćete biti staloženiji u svakom pogledu i moći ćete racionalnije da donesete odluke koje su vam bitne za posao.

Ljubav - Ulsed dešavanja na radnom mestu, ljubav će vam biti u drugom planu, Pazite da ne opterećujete partnera svojim problemima sa posla. Pritisak koji budete osećali na poslu će poremetiti vaše emotivne odnose. Pojedini pripadnici vašeg znaka će baciti oko na osobu koju poznaju preko posla. Venera i Jupiter u Ovnu ukazuju da se ljubav takođe rađa iz prijateljstva.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Pred vama je mesec sa velikim promenama. Jupiter i Venera u Ovnu donose vam iznenadnu poslovnu ponudu koja može da promeni tok vaše karijere. Venera u Ovnu donosi vam vest preko prijatelja. Treba da se spremite za ulazak Marsa u vaš znak od 25. marta, tako da dinamičniji period dolazi u drugom delu meseca, ali će biti i više stresa.

Ljubav - Saturn, planeta vaših partnerskih odnosa, ulazi u Ribe 7. marta i donosi veliku emotivnu promenu. U vašem odnosu sa partnerom će biti najvažnija osećanja ali i saosećanje. Partner će vam dozvoliti da sagledate njegove skrivene strane. Ukoliko ste slobodni, osoba u znaku Ribe ili podznak Ribe može da vam promeni život. Ulazite u dobar period za zajednička putovanja. 

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

LAV

Posao - Nakon dva i po godine, Saturn, koji vas je namučio, konačno izalzi iz Vodolije 7. marta i donosi vam veliko olakšanje. Naglašeno deveto polje otvara vam mogućnost za daleka putovanja ali i saradnju sa inostranstvom. Imaćete odličan period za rešavanje pitanja nasledstva. Na poslu konačno izlazite iz krize. Pred vama je odličan mesec za završavanje sudskih problema.

Ljubav - Saturnov izlazak iz sedmog polja donosi vam ogromnu promenu, pa ćete konačno biti spremni za novu ljubav. Ostavljate prošlost iza sebe i krize prolaze, tako da se spremite za nova poznanstva. To mogu da budu razvedene osobe, ali i one koje nisu iz vašeg grada. Ribe i Ovnovi će vam biti privlačni za ljubav.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

VAGA

Posao  - Saturnov ulazak u šesto polje Riba 7. marta uslovljava veliku promenu na radnom mestu. To može da nagovesti i promenu radnog mesta. Jedno je sigurno, Saturn će promeniti vaše radne navike ili nešto ključno zbog čega ćete se osećati kao da vam se menja poslovni život. Moraćete da ulažete više truda u posao, a pojedinim pripadnicima vašeg znaka će to biti teret.

Ljubav - Venera i Jupiter u Ovnu donose vam poznanstvo sa osobom koja je komunikativna ali i poznata javnosti. Mars 25. marta ulazi u Raka, pa ćete imati i više porodičnih problema ili komplikacija oko stana. Prvi deo marta vam je više naklonjen za ljubav nego drugi.

Zdravlje - Vreme je da poradite na ishrani.

 

ŠKORPIJA

Posao - Saturnov ulazak u Ribe vam odgovara, pa ćete konačno da se oslobodite tereta koji nosite već dve i po godine. Pred vama je mesec u kojem stvari na poslu možete da menjate u svoju korist. Pun internzitet tog perioda će se osećati od kraja marta kada će planete raditi za vas, pa ćete imati priliku da menjate i posao na bolje.

Ljubav - Venerin ulazak u Ovna donosi vam flert preko posla. Jedno je sigurno, Saturnov ulazak u Ribe 7. marta donosi vam lep period za ozbiljnu ljubavnu vezu. To će biti neko ko vam je posvećen, pa ćete konačno imati priliku da ostvarite nešto stabilno u ljubavi. Imaćete više poznanstva na mestu javnog tipa.

Zdravlje - Poboljšanje.

Foto: Freepick

STRELAC

Posao - Tokom prve polovine marta Venera, vladar vašeg polja posla, napraviće lep aspekat sa Jupiterom, pa je idealan trenutak za uspeh na ovom polju. Satunov ulazak u vaše četvrto polje donosi vam životnu prekretnicu, tako da ćete biti između dva životna puta. Pojedini pripadnici vašeg znaka će menjati firmu ili čak mesto življenja. Stres i pritisak koji osećate od strane nadređenih konačno će da prestane 25. marta kada Mars ulazi u Raka.

Ljubav - Merkur u Ribama donosi vam razgovore o zajedničkom životu. Nije isključeno da će vam se javljati osobe iz prišlosti, ali povratak na staro nije rešenja. Ukoliko izađete na mesto javnog tipa, imate šansu da upoznate jednog zanimljivog Ovna. Dobar je period godine za proširenje porodice ukoliko imate stalnog partnera.

Zdravlje - Osetljivo.

 

JARAC

Posao - Pred vama je mesec sa velikim pregovorima. Nije isključeno da ćete imati i kraće putovanje, ali pre svega mart će biti u znaku završavanja dokumentacije. Imaćete veliku moć pregovaranja i odluke koje budete donosili od 7. marta će snažno uticati na vaše buduće događaje. Venera i Jupiter u Ovnu donose vam uspeh u poslovnima sa nakretninama.

Ljubav - Očekuje vas pojačan komunikacija tokom marta. Biće više flerta preko poruka. Ipak, ako se pitate koji deo marta je povoljniji za ljubav, onda treba da znate da je to drugi deo meseca. U drugom delu marta vas očekuje više provoda i zabave.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

VODOLIJA

Posao - Vi ste jedan od znakova kojima stiže veliko olakšanje u martu jer Saturn nakon dve i po godine napušta vaš znak. U periodu koji sledi moraćete da naučite kako racionalnije da raspolažete sa novcem, jer Saturn ulazi u Ribe. Odličan je mesec za pregovore i to prva polovina marta, tako da možete da očekujete i potpisivanje važnog dokumenta. Od 25. marta očekujte više obaveza na radnom mestu, ali i stresa.

Ljubav - U prvoj polovini meseca vaš odnos sa partnerom će biti pod ptitiskom zbog finansijskih dogovora. Pojedine Vodolije probaće da ostvare zaradu sa partnerom sa kojim žive. Tu će biti dosta problema. Ukoliko priželjkujete susret sa nekim novim, druga polovina marta je odlična jer će vas neko iznenaditi sa konkretnom inicijativom. Očekuje vas više flerta preko poruka.

Zdravlje - Stabilnije.

RIBE

Posao - Vi ste znak koji će tokom marta pretrpeti najveće promene, jer Saturn, planeta koja određuje našu sudbinu gazi u vaš znak nakon skoro 30 godina. Pred vama su velike lične i profesionalne promene. Na poslovnom planu treba da se pripremite za događaje koji će menjati vaše profesionalno usmerenje. Mnogi pripadnici vašeg znaka menjaće posao ili čak profesiju.

Ljubav - Saturnov ulazak u vaše prvo polje donosi vam sudbinske susrete koji će promeniti vaš život. Spremite se za velike korake u ljubavi. Pojedine Ribe će ostaviti dugogodišnjeg partnera, dok će se neke odlučiti na brak usled pritiska odgovornosti. Moraćete da razbijete sopstvene iluzije o osobama koje su vam bliske jer Saturn donosi sudar sa realnošću.

Zdravlje - Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17