• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

21.05.2023

06:40

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 29. MAJA! Lavovi pokazuju svoju DOMINACIJU, Bikovima stiže NOVAC, a evo ko će dobiti BOLJE PLAĆENU poslovnu ponudu

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 29. MAJA! Lavovi pokazuju svoju DOMINACIJU, Bikovima stiže NOVAC, a evo ko će dobiti BOLJE PLAĆENU poslovnu ponudu

Podeli vest

Mars, planeta energije, izašla je iz Raka i ušla u vetrenog Lava, gde će doneti velike promene za Lavove, Strelčeve i Ovnove. Ovaj astrološki period donosi veliki potencijal, samo ako se energija usmeri u pravom smeru. Jupiter je u Biku, a ova planetarna konstalacija pogoduje sticanju bogatstva. Najviše koristi od Jupitera u Biku imaće Bikovi, Device i Jačevi.

OVAN

Posao  - Merkur je krenuo napred, pa vam je na poslu najbitnija zarada. Biće novih pregovor oko visine vaših primanja na radnom mestu. Marsov ulazak u Lava donosi vam povratak samopouzdanja i izalazak iz krize nakon meseca dana. Bićete u poziciji da ostvarite ciljeve koje niste mogli poslednjih nedelja. Sunce u Blizancima donosi vam nove pregovore.

Ljubav - Venera u Raku je dobro aspektovana, pa će odnos sa partnerom biti stabilan. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja je spremna za brak ili zajednički život. Pojedini Ovnovi mogu da iskoristite uticaj Marsa iz Lava za proširenje porodice.

Zdravlje - Bolje.

 

BIK

Posao - Ulazak Sunca u Blizance donosi vam novčani dobitak. Međutim, Mars je u Lavu, pa ćete početi da osećati veću netrpeljivost među saradnicima. Imaćete potrebu da branite svoje stavove, a to će za posledicu imati nedostatak kompromisa. Pregovaraćete o novom poslu i biće dobrih vesti u narednim danima. Vaš glavni problem će biti to što nećete biti sposobni da napravite kompromis.

Ljubav - Mars ulazi u Lava, tako da se pripremite za učestale rasprave. Partner će biti opterećen porodičnim problemima i treba da rešite neku situaciju koja se tiče člana porodice. U svakom slučaju, biće više porodičnih rasprava i problema oko stana. Pokušavaćete komunikacijom da izgladite odnos, ali će Mars u Lavu izazivati tenzije.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZNACI

Posao - Ulazak Marsa u Lava donosi vam odlične poslovne mogućnosti. Imaćete moć da ubedite druge u svoje stavove, tako da ćete biti dominantna ličnost na radnom mestu. Ukoliko ste čekali poziv za posao, on će da stigne u narednim danima. Usled želje da budete prvi u svemu lako možete da se postavite kao autoritativna ličnost.

Ljubav - Jupiter u Biku donosi vam novu eru odnosa sa voljenom osobom. Biće važni detalji ali i pokazivanje ljubavi kroz konkretna dela. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo sa nekim ko je finansijski stabilan, ali verovatno emotivno zauzet.

Zdravlje - Bolje.

 

RAK

Posao - Ulazak Jupitera u Bika donosi vam srećne vesti na poslu. Preko prijatelja ćete čuti za novu poslovnu mogućnost ili projekat koji može da vam bude isplativ. Mars u Lavu poboljšava vaše finansijsko stanje. Moguća je velika zarada u narednom periodu.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam lep period za ulepšaanje i obnavljanje garderobe. Bićete magnetično privlačni za osobe suprutnog pola. Nije isključeno da ćete se zaljubiti u nekoga ko vas obasipati pažnjom i poklonima. Ukoliko ste slobodni, spremite se za ljubavnu avanturu.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Freepick

LAV

Posao - Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam povratak energije i fokus ka ciljevima u karijeri. Za vas u ovom periodu nema nemogućnih misija, samo treba pravilno da usmerite energiju. Jupiter u Biku doprinosi tome da imate velike ambicije u karijeri, pa ćete dobiti priliku da radite nešto zbog čega možete da napredujete. Pred vama je uzbudljiva nedelja sa brojim dešvanjima.

Ljubav - Venera u polju tajni donosi vam novu simpatiju. Potajno razmišljate o nekome ko vam je nedostupan, pa vam je to i privlačno. Ukoliko radite sa životnim parnerom, tenzije će biti učestale zbog pritisaka koje trpite na poslu.

Zdravlje - Osetljivo.

 

DEVICA

Posao - Jupiter u Biku vam prija, pa je na red došlo usavršavnje posla koji radite. Isto tako planetarna pozicija planeta odgovara dalekim putovanjima, pa možete da spojite lepo i korisno. Venera u Raku pogoduje ostvarivanju vaših očekivanja. Uran menja vašu profesiju, pa ćete morati više da koristite novu tehnologiju u poslu koji radite.

Ljubav - Venera u Raku odnosi vam ljubav iz prijateljstva. To je neko ko je brižan, ali vam se predstavlja prijateljski. Prijaju vam Rakovi i Ribe. Imate veće šanse da upoznate nekoga novog u narednom periodu.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Freepick

VAGA

Posao - Zbog Venere u Raku veoma ste osetljivi na radnom mestu i sve doživljavate lično. Jednostavno, stvari vas pogađaju više nego što biste želeli. Saturn u šestom polju donosi usporavanje realizacije poslovnih planova. Kako je Mars ušao u Lava, u nedelji koja je pred vama osetićete veliko olakšanje jer će vam prijatelji pomoći da ostvarite svoje snove.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam flert na poslu, ali i veće tenzije.  Mars u Lavu donosi vam poboljšanje odnosa sa partnerom, jer ćete imati prijateljsku podršku. Vama je u ovom periodu prijateljska podrška bitnija nego ljubav. To znači da će slobodne Vage imati mogućnost da jedno prijateljstvo pretvore u emotivnu vezu.

Zdravlje - Bolje.

 

ŠKORPIJA

Posao - Ulazak Marsa u Lava donosi vam rasprave na poslu, ali i nemogućnost stvaranja kompromisa. Imaćete učestale sukobe sa nadređenim osobama, a nećete moći da se pomirite sa idejama koje vam se nameću. Moguće je da dođe do promene poslovnog partnerstva i to će doprineti novom kurus koji vam neće odgovarati.

Ljubav - Venera je u Raku, pa vam prijaju osobe koje su emotivne i imaju obzira prema vašim trenutnim stanjima. Opterećenje na poslu će biti veliko i ne treba da opterećujete voljenu osobu sa problemima. Ukoliko ste slobodni, možete da upoznaje jednu osobu koja dolazi iz inostranstva.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepick

STRELAC

Posao - Venera u osmom polju donosi vam bolje plaćenu poslovnu ponudu. Isto tako, očekuju vas dinamični dani, jer ćete imati brdo obaveza, a malo vremena za sebe. Jupiter u Biku čuva vaše radno mesto i donosi vam mogućnost da proširite delatnost koju radite. Moguća je promena radnog mesta.

Ljubav - Merkur je krenuo napred, pa vam se pojavila jedna osoba koju poznajete preko posla. To je neko ko je tek sada pokazao svoje prave namere. Takođe, jedna osoba će iznenada da vam se obrati preko društvenih mreža. Pojavljivanje te osobe će biti veliko iznenađenje.

Zdravlje - Osetljivo.

 

JARAC

Posao - Veoma ste kreativni u ovom periodu, a kako je Mars izašao iz Raka, konačno imate priliku da pokažete svoje potencijale. Sunce u Blizancima donosi vam dinamičniji peirod na radnom mestu, a komunikacija će biti prioritet. Imate šansu da popravite odnos sa kolegama i mnogo toga zavisi od pravih reči. Pokazaćete svoje organizacione sposobnosti na poslu, ali i kreativnost.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam susret sa osobom koja je poznata javnosti. Ipak, Saturn u trećem može da vam donese poznanstvo i u komšiluku. Ukoliko ste u dužoj vezi, razmišljaćete da ozvaničite odnos sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Freepick

VODOLIJA

Posao -Mars u Lavu donosi vam turbulencije, naročito ako imate poslovnog partnera. Sva poslovna partnerstva će biti na testu, jer će neko pokušati da vam nametne svoju volju. Imaćete problem sa pravljenjem kompromisa, a sve više ćete razmišljati o započinjanju samostalnog biznisa.

Ljubav - Mars u Lavu donosi vam krizu, naročito ako ste u brak. Partner neće imati strpljenja u vašem odnosu i to će početi sve više da vam smeta. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo na koncertu ili mestu javnog tipa.

Zdravlje - Slabije.

RIBE

Posao - Ulazak Mars u šesto polje donosi vam više obaveza na radnom mestu. Prijaće vam dinamična atmofestra, ali će vam smetati pojačana komunikacija jer nećete uspevati da razumete osobe iz okruženja. Telefon će vam zvoniti non-stop, a naredna nedelja je važna za pregovore i završavanje papirologije.

Ljubav - Merkur u Biku donosi vam susret sa mlađom osobom. To je neko koga ćete sresti na javnom događaju. Nije isključeno da se zaljubite jer ste zbog Saturna u vašem znaku spremni da ostvarite neki stabilan odnos. Prijaće vam Bikovi i Rakovi.

Zdravlje - Vreme je da se aktivirate.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji
Novak Đoković

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji

Novak Đoković je stigao na Rolan Garos bez ijednog osvojenog trofeja ove sezone, čak i bez odigranog finala. Na minulim turnirima bilo je vidno da nije u najboljoj formi, nedostaju mu mečevi, vidljive su promene u fizičkom smislu, poput drhtavice, ali o tome nije želeo mnogo da priča pred početak takmičenja.

27.05.2024

05:39

Planeta

Šokantne vesti iz Rusije! Operater dronova ubio više stotina ljudi?! Ovo nije zabeleženo u istoriji! "Više i od Zajceva..."
NEVEROVATNO

Šokantne vesti iz Rusije! Operater dronova ubio više stotina ljudi?! Ovo nije zabeleženo u istoriji! "Više i od Zajceva..."

Učinak operatera FPV dronova već premašuje performanse čuvenih snajperista iz Velikog otadžbinskog rata – jedan ruski vojnik je pomoću drona uništio više od 300 vojnika Oružanih snaga Ukrajine, dok je heroj Sovjetskog Saveza, snajperista Vasilij Zajcev, eliminisao više od 240 neprijateljskih vojnika. Ovo je za RIA Novosti izjavio instruktor Centra za specijalnu taktiku i početnu vojnu obuku „Rokot“, poznat pod nadimkom „Pinoče“.

27.05.2024

08:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija