• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav i Zdravlje

20.05.2023

20:00

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 27. MAJA! Rakovi NEODOLJIVI, Ovnovi spremni za ZAJEDNIČKI život, a evo ko je previše ZAHTEVAN

pexels.com

Horoskop

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 27. MAJA! Rakovi NEODOLJIVI, Ovnovi spremni za ZAJEDNIČKI život, a evo ko je previše ZAHTEVAN

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi nalazi se u Raku i pripadnicima ovog znaka daje neverovatan šarm i harizmu. Takođe, Ribe i Škorpije će biti pod uticajem Venere, tako da mogu da očekuju preokret na emotivnom planu.

OVAN

Od naredne sedmice uglavnom ćete se baviti time kako da ostvarite zajednički život s partnerom. Ako već živite s izabranom osobom, moguće je da ćete se potruditi da napravite romantičnu atmosferu u zajedničkom domu.

BIK

U narednom periodu više neće biti toliko šansi da tako lako nađete prilike za romansu, kako je bio slučaj prethodnih sedmica, ali ćete zato imati prilike za romansu s nekim s kim će prvi kontakt biti profesionalne prirode.

BLIZANCI

Od naredne nedelje ćete imati još više prilika i još bolje šanse za romansu. Izvesni su susret s nekim ko vam se dopada, izjave ljubavi ili naklonosti, flert. Ako ste sami, poznanstvo s mlađom osobom će uneti uzbuđenje u vaš ljubavni život.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

RAK

 Ovaj period je sjajan za ljubav jer je planeta lepote i ljubavi, Venera, u vašem znaku. Zbog toga ćete biti neodoljivi za sve oko vas i prilike za romansu i ljubav će se same nuditi. Jedini problem će biti napraviti izbor kod tako bogate ponude.

LAV

Naredna sedmica je kritična za vaš ljubavni život. Napredak koji ste ostvarili možda će biti narušen neslaganjem u vezi ili neslaganjem sa osobom koja vam se dopada. Vi ćete pokušati da budete pomirljivi, ali to vam neće poći od ruke.

DEVICA

Moguće je da doživite strast s nekim iz kruga prijatelja, ali ne i ljubav. Ljubav će vam ili izmicati, ili ćete imati tajna osećanja, ili čak tajnu aferu. Moguće je i da vas zainteresuje neko s kim možete imati samo platonsku vezu na daljinu.

Foto: Shutterstock


VAGA

Dopadaće vam se osobe koje su ili stranci, ili žive u inostranstvu, ili pak imaju neku vezu sa inostranstvom. Takođe, privlačiće vas intelektualci, profesori, to jest osobe od kojih može nešto pametno i mudro da se čuje i da se nauči.

ŠKORPIJA

Vaš ljubavni život je već zanimljiv, a to će biti još više naredne nedelje. Sigurno ćete doživeti romansu, ako već ne ljubav, ali i za ljubav su dobre šanse. Sve što treba da uradite je da budete društveni i posetite neko mesto zabave ili neki događaj.

Foto: Shutterstock

STRELAC

 Bićete vrlo strastveni, ali i previše direktni u nastupu, zbog čega ćete imati manje uspeha u ljubavi nego što biste mogli kada biste malo poradili na svom pristupu. Izbegavajte navalentno ponašanje ili previše entuzijastičan stav.

JARAC

Naredni period će biti divan i mnogo obećavati kada je ljubav u pitanju. Pre svega zbog toga što ćete imati kontakt sa dosta različitih, ali podjednako privlačnih osoba. To će vas inspirisati na ljubav i možete se zainteresovati za više od jedne osobe.

VODOLIJA 

Ako ste već u vezi, partner će biti nervozan, a odnos nestabilan zbog toga. Ako ste sami, moguće je da će vam se dopasti aktivna i sportski nastrojena osoba ili neko ko nosi uniformu ili dres, a takve osobe ćete često sretati.

RIBE

Bićete previše zahtevni i vaša kritičnost će biti izuzetno izražena. Zbog toga ćete imati mnogo manje uspeha u ljubavi u poređenju s prethodnim periodom. Sav šarm će vas napustiti i ostaće samo sarkazam i zahtevnost, što niko neće hteti da trpi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija