• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

11.06.2023

06:40

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. JUNA! Ovnovima SUDBINSKI susret, Škorpije TRPE PRITISAK na poslu, a evo za koga će se LEPITI NOVAC

Shutterstock

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. JUNA! Ovnovima SUDBINSKI susret, Škorpije TRPE PRITISAK na poslu, a evo za koga će se LEPITI NOVAC

Podeli vest

Venera i Mars su u Lavu, što nam donosi uzbudljiv period na emotivnom planu. Znakovi među kojima su Strelčevi, Ovnovi i Lavovi imaju šansu da dožive pravu letnju avanturu koju će dugo pamtiti. Merkur je ušao u Blizance, pa ćemo biti svedoci pojačane komunikacije preko aplikacija, ali i šaljivih razgovora.

OVAN

Posao  - Mars u Lavu donosi vam veliku energiju, koja samo treba da se usmeri u pravom smeru. Imaćete beskompromisne zahteve na poslu od kojih nećete odustajati, ali to može da vas košta finansijski. Nije isključeno da ćete tokom naredne nedelji doživeti neočekivane gubitke. Ukoliko planirate da uložite novac, onda treba da budete oprezni.

Ljubav - Venera je u Lavu, pa su strasti pojačane. Osećate snažnu privlačnost prema jednoj osobi i sigurno je da je pred vama uzbudljiva nedelja kada je ljubav u pitanju. Slobodni Ovnvi mogu da dožive fatalni susret koji će im promeniti život. Ukoliko ste u braku, biće ljubomornih scena.

Zdravlje - Dobro.

 

BIK

Posao - Venera u Lavu donosi vam potrebu da budete samostalniji na poslu. Nedelja koja je pred vama donosi vam bolju zaradu ali i situacije u kojima će se novac lepiti za vas. Svi će imati potrebu da vas bogato nagrade za vaš rad. Odličan momenat da zahtevate povišicu. Porodična situacija će imati veliki uticaj na vaš svakodnevni život, tako da pazite kakve odluke donosite.

Ljubav - Venera i Mars u Lavu donose pojačane svađe, ljubomorne scene i potencijalni raskid. Ukoliko budete sreli nekoga, privlačnost će biti velika ali nećete znati kako da postavite odnos, pa će biti potencijalnih kriza. Bikovi koji su u stalnom odnosu imaće ozbiljnu raspravu.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

Najtačniji nedeljni horoskop

 

BLIZNACI

Posao - Merkur i Sunce u vašem znaku donose vam dinamičnu nedelju. Imaćete komunikaciju sa velikim brojem ljudi. Očekujte pozive, poruke, ali i kontakte sa rodbinom. Vaš najveći adut je moć ubeđivanja, tako da možete da očekujete potpisivanje važnog ugovora koji može da vam znači za karijeru. Iznenadiće vas rasplet mnogih situacija u narednim danima.

Ljubav - Imate tajnu simpatiju. Sve će početi od intenzivnog dopisivanja sa nekim ko vam je zanimljiv, a onda ćete početi da razmišljate o tajnim susretima. Moguće je da vi ili ta osoba niste emotivno slobodni, pa će vam zbog toga biti zanimljivo da se skivate.

Zdravlje - Odlično.

 

RAK

Posao - Iako vam Mars i Venera u Lavu odgovaraju, u ovom periodu ćete imati potrebu da pravite ulaganja koja nisu dobra za vas. Jupiter u Biku donosi vam povoljan period na poslu u kojem na osnovu uticajnih poznanika, ali i prijatelja možete da ostvarite svoje ciljeve. Imaćete potrebu da trošite novac, a ukoliko nameravate da potrošite pare na samostalni biznis, najbolje je da sačekate sledeću nedelju.

Ljubav - Saturn u Ribama je za vas dobar, pa sa partnerom imate uravnotežen odnos. Potrebno je da razgovarate više o stvarima koje vas pritiskaju. Slobodni Rakovi će baciti oko na nekoga sa kim se druže godinma. Iz jednog lepog prijateljstva može da se dogodi ljubav.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao - Mars i Venera u vašem znaku donose vam dinamičnu nedelju u kojoj ćete imati puno obaveza. U ovom periodu vam je data mogućnost da ostvarite sve svoje ambicije, samo ako budete mudri. Planete u Biku donose vam izazovan period u karijeri u kojem možete da napredujete na poslu, ali pod uslovom da napravite i neke kompromise. Imaćete često prevelike zahteve, ali i rasprave oko toga kako posao treba da se obavlja.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam puno flerta, ali i moguće strastveno zaljubljivanje. Iako ne očekujete, imaćete susret sa nekim ko će da vas obori sa nogu. Lako možete da se zaljubite, ali će biti puno i ljubomore i strasti.  Pred vama je period u kojem će ljubav imati vodeću ulogu.

Zdravlje - Stabilno.

 

DEVICA

Posao - Merkur u Blizancima vam ne odgovara, jer nećete moći da razumete haotičnu situaciju na poslu. Imaćete utisak da kolege jedno pričaju, a drugo rade. Posao će vam biti prioritet u ovom periodu, ali ćete biti konfuzni i zbog toga osećati tenzije. Mars u Lavu vas čini slabijim nego što deluje, pa se itekako trudite da ne pokazujete svoje slabosti. Moguće je da imate jakog tajnog neprijatelja na radnom mestu.

Ljubav - Venera u Lavu donosi vam tajni susret. To je neko ko ne može da bude viđen javno, pa ćete morati da se krijete. Skloni ste tajnim aferama, ali i izlascima sa osobama koje nisu slobodne. Privlačno vam je sve što je zabranjeno.

Zdravlje - Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Freepick

VAGA

Posao - Venera u Lavu donosi vam podršku prijatelja u poslu. To će vam biti odskočna daska za neku poslovnu inicijativu koja vam je važna. Saturn jeste ušao u vaše šesto polje, pa vam se menjaju navike na radnom mestu. Prinuđeni ste da menjate koncept rada i to može teško da vam padne, ali ćete na kraju shvatiti da su nužne.

Ljubav - Venera i Mars u Lavu donose vam mogućnost da prijateljstvo pretrvorite u ljubav. To može da bude iznenadna strast koju niste osećali ranije, ali ćete shvatiti da vam baš tako nešto odgovara. Dakle, u vašem okuženju nalazi se prijatelj koji je zaljubljen u vas.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Lavu vam donosi stresan period na radnom mestu. Nemate strpljenja, a ne dopada vam se pravac u kojem se odvijaju stvari na poslu. Trpećete pritiske i nećete biti raspoloženi za krompomis. Takva atmosfera može da vas navede da promenite posao. Imate utisak da vam je potrebna promena i to nije daleko od istine.

Ljubav - Mars u Lavu donosi vam izazovne susrete na poslu. Jedna ambiciozna osoba će vam privući pažnju na radnom mestu, ali taj flert može negatvno da utiče na vaše poslovno stanje. Bićete u velikoj dilemi jer ćete osećati snažnu privlačnost prema osobi koju ćete upoznati preko posla.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao - Venera i Mars u Lavu vam prijaju, tako da planete rade za vas i kada je posao u pitanju. U ovom periodu možete da spojite lepo i korisno, ali i dobijete ponudu koja će vam biti primamljiva. Planete u Blizancima donose vam neki vid popularnosti, tako da će vaš rad itekako biti praćen. Jupiter u Biku vam donosi priliku da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu.

Ljubav - Merkur u Blizancima donosi vam najmanje dve prilike za ljubav. Tu je jedna koja dolazi sa puta, a ima i još jedna koja je ne neki način poznata javnosti i veoma komunikativna. Imaćete puno ljubvnih susreta, tako da će vam prijati naredni period kada su emocije u pitanju. Spremite se za ludu ljubavnu vožnju.

Zdravlje - Dobro.

 

JARAC

Posao - Mars i Venera u Lavu donose vam isplativu nedelju na poslu. Lako možete da dođete do nasledstva ili dobijete sponzorstvo za neki važan projekat. Jupiter u Biku vam prija, pa pokazujete svoje kreativne potencijale na radnom mestu. U ovom periodu je sreća na vašoj strani, tako da ćete imati utisak da se nalazite "u pravo vreme, na prvom mestu".

Ljubav - Ukoliko ste mislili da u vašem odnos sa partnerom nedostaje strast, to će sada da se promeni. Mars i Venera u Lavu donose fatalne susrete, tako da lako možete da započnete novu romansu na osnovu strasti. Upoznaćete jednu razvedenu osobu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Sunce i Merkur u Blizancima vam prijaju, pa ste pozitivno raspoloženi. Imate lošiju komunikaciju sa poslovnim partnerom jer postoji neko neslaganje, ali to nije ništa što je nerešivo. Jupiter u Biku donosi vam priliku da se osamostalite na poslu, ali treba da budete oprezni sa ulaganjima.

Ljubav - Mars u Lavu donosi vam krizu ako ste u braku ili imate stalnog partnera. Partner će vam sve vreme pokazivati svoju dominaciju, a vama neće odgovarati taj pritisak. Ako ste slobodni, upoznaćete samouverenu osobu koja će probati da vas kontroliše.

Zdravlje - Lošije.

RIBE

Posao - Mars u vašem šestom polju donosi vam brdo obaveza i moguća kraća putovanja. Komunikacija je od ključnog značaja u narednom periodu. Zaključićete neke ugovore koji će vam značiti u daljem razvoju karijere, a verovatno ćete čuti za neke povoljne vesti. Saturnov uticaj u vašem znaku se uveliko oseća, pa shvatate da je vreme za velike promene.

Ljubav - Merkur u Blizancima donosi vam pojačanu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Partner će vas opterećivati poslovnim problemima, ali ćete biti otvoreni za razgovore. U ovom periodu imaćete dve prilike za romansu, a moguće je da ćete biti u dilemi.

Zdravlje - Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija