• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

07.07.2023

07:01

Sudar Marsa i Venere u Lavu donosi velike promene! Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak

Shutterstock

Horoskop

Sudar Marsa i Venere u Lavu donosi velike promene! Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak

Podeli vest

Mars, planeta akcije, kao i Venera, koja simbolizuje ljubav, nalaze se u vatrenom Lavu gde grade konjukciju, izazovan astrološki aspekat koji snažno utiče na sve znakove zodijaka.

Kada se Mars i Venera spoje u znaku Lava, to može imati različite efekte na svaki horoskopski znak. Evo kratkog pregleda kako ovaj spoj može uticati na svaki znak:

 

Ovan

Konjukcija Marsa i Venere u Lavu može da pokaže vašu razigranu i kreativnu stranu, čineći to odličnim vremenom za istraživanje novih hobija ili bavljenje romantičnim interesovanjima. Samo vodite računa o impulsivnom ili nepromišljenom ponašanju.

 

Bik

Konjunkcija Marsa i Venere u Lavu može da vas inspiriše da se usredsredite na kućne i porodične stvari, ali takođe može izazvati napetost u vašim odnosima. Budite sigurni da komunicirate jasno i izbegavajte sve nepotrebne sukobe.

Foto: Shutterstock

Mars je u Lavu

 

 

Blizanci

Ova konjukcija može poboljšati vaše komunikacijske veštine. Samo pazite da se ne raširite previše ili da ne preuzmete previše obaveza.

 

Rak

Konjukcija Marsa i Venere u Lavu može izazvati neke finansijske probleme. Međutim, to može biti i vreme kreativnih rešenja i novih mogućnosti. Samo ostanite utemeljeni i praktični u svom pristupu.

 

Lav

Kao znak koji je domaćin konjunkcije Marsa i Venere možda ćete osetiti efekte jače od drugih znakova. To može biti vreme povećanog samopouzdanja i harizme, ali imajte na umu sve sklonosti ka egoizmu ili egocentričnosti.

 

Devica

Ova konjunkcija može izazvati unutrašnje sukobe ili sumnju u sebe, ali može biti i vreme ličnog rasta i razvoja. Usredsredite se na izgradnju svog samopoštovanja i pronalaženje zdravih izlaza za svoju energiju.

Foto: Shutterstock

Venera je isto u Lavu

 

 

Vaga

Konjunkcija Marsa i Venere u Lavu može vas inspirisati da se fokusirate na svoje odnose, ali takođe može izazvati neke tenzije ili sukobe. Koristite svoje diplomatske veštine da biste se snašli u svim izazovima i pronašli kreativna rešenja.

 

Škorpija

Ova konjunkcija može izazvati neke intenzivne emocije ili strasti. Međutim, to može biti i vreme transformacije i rasta. 

 

Strelac

Konjunkcija Marsa i Venere u Lavu može da vas inspiriše da istražujete nove ideje ili putujete, ali takođe može izazvati neke tenzije u vašim odnosima. Iskoristite ovo vreme da produbite svoje razumevanje sebe i drugih.

 

Jarac

Ova veza može izazvati neke finansijske probleme ili izazove vezane za posao, ali može biti i vreme produktivnosti i rasta. Fokusirajte se na svoje ciljeve i ostanite utemeljeni u svom pristupu.

Foto: Shutterstock

 

 

 

Vodolija

Konjunkcija Marsa i Venere u Lavu može da vas inspiriše da se povežete sa drugima na dubljem nivou. Međutim, to takođe može dovesti do nekih tenzija ili sukoba. Koristite svoje komunikacijske veštine da biste se snašli u svim izazovima i pronašli kreativna rešenja.

 

Ribe

Ova konjunkcija može izazvati neke unutrašnje sukobe ili emocionalne izazove, ali može biti i vreme duhovnog rasta i povezanosti. Usredsredite se na pronalaženje zdravih izlaza za svoju energiju i izgradnju vaše unutrašnje snage, pišu astrousluge.com

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija