• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

09:03

Odgovor na astrološko pitanje za "Pseudonim" (19.06.)

Shutterstock

Horoskop

Odgovor na astrološko pitanje za "Pseudonim" (19.06.)

Podeli vest

Draga M.Đ. (Pseudonim) , ti si Blizanac, sa podznakom u Vodoliji.

Šo se tiče finansija, vidim da si imala teži Saturnov period krajem januara i početkom februara ove godine, koji je negativno uticao na tvoj novac. Sigurna sam da je uslovio finansijsku krizu, pa i nije bilo neke prilike za zaradu.

Taj najgori periodi za novac je prošao, jer tvoje polje finansija nije negativno postavljeno u natalnoj karti, ali je period bio težak, a počeo je u 2022. godini.

Oktobar, novembar i decembar će biti povoljni meseci za novac i to je nešto što će zavisiti isključivo od tvoje lične inicijative. 

Foto: Shutterstock

 

 

Poslednjih mesec dana imaš jedan negativan period koji se odnosi na tvoje procene. U fazi si kada lako možeš da napaviš pogrešnu procenu, naročito ukoliko imaš poslovnog partnera ili važnog saradnika u poslu. To se odnosi i na potencijalna velika obećanja koja mogu da deluju bolja nego što stvarno jesu.

Septembar i kraj decembar su jako dobri da se na poslu dobije nešto što si istinski zaslužila. To neće proči bez težeg rada i zalaganja, ali kako imaš Jupiter natalno u šestom polju,  voliš da pokazuješ svoje potencijale na radnom mestu, tako da mislim da neće biti problema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija