• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2023

06:40

Dnevni horoskop za sredu 9. avgust! Device će imati uspeha sa nekretninama, a ovaj znak će upoznati osobu iz inostranstva

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 9. avgust! Device će imati uspeha sa nekretninama, a ovaj znak će upoznati osobu iz inostranstva

Podeli vest

Vage su u periodu u kom se mogu nadati pozitivnom razvoju događaja, ostvarenju ljubavi i zadovoljstvu u ljubavnom odnosu.

Evo šta danas očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Bez posebnih dešavanja u ovoj sferi života. POSAO: Bićete skoncentrisani na porodični biznis ili privatan biznis, a moguća je i prodaja ili kupovina nekretnine. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Pošto ste blagosloveni privlačnošću i lepotom, biće vam lako da osvojite svakoga koga želite. POSAO: Imaćete priliku da testirate svoju kreativnost i osećaj za lepo. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti okrenuti nekim drugim stvarima u životu, ali ćete bez obzira na to imati neke prilike. POSAO: Imaćete jaku potrebu da se izrazite na umetnički način. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Vaša emotivna priroda i dečija razdraganost danas će se pokazati kao vrlo privlačne osobine. POSAO: Napredak u oblasti trgovine i transporta, kao i komunikacija. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Lako ćete uspostaviti kontakt ili bliskost sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Uživaćete u radu i biti zadovoljni time kako se stvari odvijaju u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Foto: Shuterstock

 

 

DEVICA

LJUBAV: Strast i ljubav, možete sve dobiti u jednom paketu i biti zadovoljni zbog tako srećnog sticaja okolnosti. POSAO: Uspeh ili dobit od bavljenja nekretninama i inspiracija u vezi s tim. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Ovo je period u kome se možete nadati pozitivnom razvoju događaja, ostvarenju ljubavi i zadovoljstvu u ljubavnom odnosu. POSAO: Bićete neobično prodorni, iskoristite to. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Postoji mogućnost da upoznate nekog ko ima neke veze sa inostranstvom, a ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Dobićete nove prilike za posao, najverovatnije dve u skoro isto vreme. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom i uopšte lako stupanje u razgovor sa bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji podrazumeva trgovinu. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC


LJUBAV: Maštaćete o nekome ko možda uopšte nije dostupan, ili barem nije ono što vi mislite da jeste. POSAO: U ovom periodu je još uvek najbitnije da budete skromni u svojim očekivanjima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Iako osećate da je došlo vaše vreme za ljubav, današnji dan neće ponuditi ono što osećate da bi mogao. POSAO: Moguće promene u vezi s poslom i procesom rada. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Danas će vaša raspoloženja biti vrlo promenljiva i ne uvek pozitivna. Imajte u vidu da partner nije osoba koju možete da krivite za to. POSAO: Ostvarićete izvestan napredak. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!
Društvo

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!

Ana Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.a Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.

09.05.2024

10:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!
Fudbal

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!

Španski fudbaler Hose Luis Mato Hoselu (34) bio je protagonista istorijskog povratka protiv Bajerna, koji je njegovom Real Madridu obezbedio prolaz u finale Lige šampiona (2:2, 2:1)! Momak sa nestvarnom fudbalskom pričom, po kojoj bi i film mogao da bude snimljen, iskoristio je neverovatan golgeterski instinkt koji će bez sumnje ostati u sećanju navijača "kraljevskog kluba" i naterao fudbalski svet da sa poštovanjem priča o njemu.

09.05.2024

09:46

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija