• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2023

11:00

Žizel Bundšen zagrmela u bikiniju! Svaka čast - ko bi rekao da je u petoj deceniji života (FOTO)

Shutterstock

Moda i lepota

Žizel Bundšen zagrmela u bikiniju! Svaka čast - ko bi rekao da je u petoj deceniji života (FOTO)

Podeli vest

Zgodna brazilska manekenka Žizel Bundšen (43) uslikana je u raznim kupaćim kostimima na plažama širom sveta.

Brazilska manekenka Žizel Bundšen ima savršeno telo za bikini. Zbog toga uglavnom bira dvodelne kupaće kostime, bilo da samo šetka po plaži, bilo da se bavi sportovima na vodi.

Tako je za surfovanje na talasima odabrala jednostavan i praktičan crni bikini. Ovaj model ima deblje bretele i udoban, ali izrezan donji deo koji otkriva bokove. Žizel odlično stoji i jednostavan zelenkasti bikini sa jednim detaljem - kopčom sa strane, na bokovima. Jednom prilikom Žizel je odabrala atraktivan, minimalni bikini zanimljivog šarenog dezena.

 

 

Uslikana je i kako izlazi iz vode u dvodelnom kostimu čiji je donji deo u animal printu, dok je gornji deo sportskog kroja, u braon boji.

Jedno od njenih najboljih izdanja na plaži je crni bikini, minimalan i jednostavan. Model otkriva zgodno i izvajano manekenkino telo i nema suvišnih detallja. Jedini ukras na njemu je okrugla alka na sredini gornjeg dela.

Žizel Bundšen je nedavno otputovala u rodni Brazil. Podelila je fotografije na instagramu i pokazala da se dobro provodi i da je uspešno prebolela razvod od Toma Brejdija od koga se razvela 2022, posle 13 godina braka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija