• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2023

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 10. avgust! Ovnovima afera, Strelčevi društveni, a ovaj znak će dobiti na igrama na sreću

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 10. avgust! Ovnovima afera, Strelčevi društveni, a ovaj znak će dobiti na igrama na sreću

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u Blizancima, pa nam donosi bolje raspoloženje. Ova planetarna pozicija će najviše prijati Vagama, Blizancima i Vodolijama.

OVAN

LJUBAV: Moguća je afera, ali ne i nešto što je stabilno ili dugotrajno. POSAO: Moguća je promena posla ili promene na radnom mestu. Modernizacija kancelarije i uspeh onima koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Zainteresovaće vas neko ko uopšte nije za vas. Trenutno je vaš radar potpuno pogrešno naštelovan i treba opreznije da birate. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i sporta. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Harmonija u odnosu potpomognuta pozitivnim dešavanjima i okolnostima života. POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa kolegama. Problem međuljudskih odnosa na poslu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti potpuno orijentisani na ljubav i odnose, zbog čega možete ostvariti napredak u ovoj sferi. POSAO: Moguć uspeh onima koji se bave trendovima i modom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan, jer ćete težiti oslobođenju od svih obavezujućih odnosa. POSAO: Mogući problemi u privatnom biznisu ili u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

LJUBAV: Moguće je razočaranje u ljubavi. Imaćete utisak da vas je osoba koju ste izabrali na neki način prevarila, čak i ako nije. POSAO: Dobitak na igrama na sreću i pri spekulisanju. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VAGA

LJUBAV: Moguća kratka ili nedefinisana veza sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uživaćete u nešto pozitivnijem trendu u karijeri. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Upoznaćete nekog novog ili ćete uspostaviti novi kontakt na društvenim mrežama. Virtuelna romansa. POSAO: Mogući administrativni problemi, ali i iznenadni novčani dobitak. ZDRAVLJE: Aritmija.

STRELAC

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni. Ostvarićete kontakt sa više osoba koje će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

JARAC

LJUBAV: Mogući novi kontakti i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje, ili čak više osoba koje će vam sve biti privlačne. POSAO: Završavaćete ono što je ostalo nedovršeno. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubavni život će vam se verovatno svesti na površno flertovanje na društvenim mrežama, sa osobama koje slabo poznajete. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Alergije.

RIBE

LJUBAV: Niste posebno zainteresovani za ljubavni život i zbog toga će on i dalje izgledati prilično siromašno. POSAO: Bavićete se nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija