• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2023

07:09

Dnevni horoskop za subotu 2. septembar! Bikovima nova poslovna ponuda, a ovaj znak će biti popularan na poslu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 2. septembar! Bikovima nova poslovna ponuda, a ovaj znak će biti popularan na poslu

Podeli vest

Ribama će porasti popularnost na poslu, pa im je današnji dan pogodan za marketing.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje:

OVAN 

LJUBAV: Nestabilnost u ljubavnom životu za one u dužoj vezi ili braku, za sve duge uzbudljiv dan pun dešavanja. POSAO: Prodaja ili kupovina neketnine.  ZDRAVLJE: Moguća sportska povreda.

BIK 

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i praviti dugoročne planove za budućnost sa izabranom osobom. POSAO: Ako tražite novi posao u ovom periodu ima šanse da ga nađete. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

BLIZANCI 

LJUBAV: Više ste skoncentrisani na neke druge oblasti života, ali to ne znači da nećete uopšte privući pažnju. POSAO: Imaćete ozbiljnijih problema i neslaganja sa figurama od autoriteta. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK 

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vam se dopasti, ali nejasna komunikacija može da vam pokvari šanse da se bilo šta desi između vas i te osobe. POSAO: Povoljan period za one koji se bave hranom. ZDRAVLJE: Nestabilnog ste zdravlja.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti aferu na putovanju ili ćete se “zagrejati” za nekoga koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Uspeh u državnom sektoru i društveno angažovanom radu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA 

LJUBAV: Iako ovo nije vaše vreme za ljubav, današnji dan bi mogao da vam donese neke lepe doživljaje u ovoj sferi. POSAO: Promene na radnom mestu, kadrovske ili možda selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti nekoko nosi uniformu, kao što to rade osobe koje rade u policiji ili vojsci. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i pravni problemi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPION

LJUBAV: Privlačiće vas osoba koje ima neke veze sa inostranstvom, ali to će biti neko s kojima je teško ostvariti vezu. POSAO: Novac od nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC 

LJUBAV: Moguća je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis ili napraviti promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

JARAC 

LJUBAV: U ovom periodu ćete tražiti uzbuđenja, nešto novo i sveže, što za vas inače nije karakteristično jer vi više volite ono što je već poznato. POSAO: Moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Sklonost povredama i infekcijama.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete zadovoljni situacijom u ljubavnom životu, jer će vam “cvetati ruže”. POSAO: Imaćete veliku želju da radite u inostranstvu i moguće je da dobijete priliku za takav rad. ZDRAVLJE: Bol u predelu kuka ili nogu.

RIBE 

LJUBAV: Nepovoljna situacija u ovoj sferi i nestabilnost u odnosa izazvana vašom zauzetošću. POSAO: Popularnost će vam porasti pa je ovo povoljan dan za marketing. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija