• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

02.11.2023

08:41

Retrogradni Saturn kreće napred! 11. novembar je ključan datum - evo šta to znači za vaš horoskopski znak

Shutterstock

Horoskop

Retrogradni Saturn kreće napred! 11. novembar je ključan datum - evo šta to znači za vaš horoskopski znak

Podeli vest

Saturn, planeta za koju astrolozi kažu da određuje našu sudbinu, kreće zvanično napred 4. novembra u Ribama, ali će u punoj snazi delovati od 11. novembra.

Retrogradni Saturn doneo je period straha, neizvesnosti i komplikacija koji su osećali svi horoskopski znakovi

Treba napomenuti da Saturn koji kreće napred neće doneti procvat jer je to ipak jedna od najtežih i najmudrijih planeta u astrologiji, ali će svakako doneti oslobođenje.

Ovo je važan aspekt jer Saturn predstavlja odgovornost, disciplinu, ograničenja i strukturu, dok Ribe predstavljaju saosećanje, maštovitost, duhovnost i intuiciju.

Kombinacija ovih karakteristika može imati uticaj na životni put osobe.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Saturna u Ribama:

Emotivna dubina

Osobe sa Saturnom u Ribama često imaju dubok unutrašnji svet. Oni su vrlo osetljivi i saosećajni prema drugima, što ih može činiti izvanrednim terapeutima, savetnicima ili umetnicima.

Foto: Shutterstock

 

 

Intuituicija

Saturn u Ribama može pojačati intuitivne sposobnosti osobe. Oni često mogu prepoznati suptilne znakove i intuitivno razumeti stvari koje drugi možda ne mogu.

Duhovnost

Saturn u Ribama često dovodi do dubokog interesovanja za duhovnost i okultno. Osobe s ovim položajem mogu tražiti duhovni put kroz meditaciju, molitvu ili druge duhovne prakse.

Teškoće u postizanju ciljeva

Saturn je planeta odgovornosti i ograničenja, pa osobe sa Saturnom u Ribama mogu imati teškoće u postizanju svojih ciljeva. Mogu biti sklone izbegavanju odgovornosti ili suočavanja s realnošću, pa je važno da nauče kako da se suoče sa svojim obavezama.

Manjak samopouzdanja

Saturn u Ribama može dovesti do osećaja nesigurnosti. Osobe s ovim položajem Saturna treba da rade na razvijanju samopouzdanja i samodiscipline kako bi postigli svoje ciljeve.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija