• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2024

20:00

Vaš lični broj vam otkriva sudbinu u 2024! Dolazi vreme promena

Shuterstock

Horoskop

Vaš lični broj vam otkriva sudbinu u 2024! Dolazi vreme promena

Podeli vest

Zbrajanjem cifara datuma rođenja dobićete broj koji govori šta vas čeka u novoj godini, od ljubavi do karijere...

Numerolog Mišel Bjukenen iz Velike Britanije napravila je vodič kako da od datuma rođenja dobijete svoj broj i potom predviđanja o budućnosti, o onome što vas čeka u 2024. godini u svim aspektima života, u ljubavi, poslu, finansijama, odnosima s drugim ljudima. Ako volite ovaj vid zabave, pronađite svoju brojku.

Kako da izračunate

Sabiraju se cifre dana i meseca rođenja sa 2024. i to na sledeći način: Ako je neko rođen 12. decembra ovako će izračunati svoj broj: 1+2+1+2+2+0+2+4 = 14. Važno je da dobijete jednocifren broj pa se i cifre u dobijenom rezultatu sabiraju: 1+4 = 5. Znači, osobi koja je rođena 12. decembra broj 5 otkriva šta ga čeka ove godine.

Broj 1

Čekaju vas velike promene. Otvoriće vam se nove prilike u životu pa ih nemojte ignorisati. U ovoj godini shvatićete koje su vaše potrebe i prioriteti.

Foto: Shutterstock

Ove godine će vam trebati strpljenje

Broj 2

Ovaj broj otkriva da ćete u 2024. učvrstiti ono što već imate u životu i rasvetliti ono što vam je nejasno. Tu će do izražaja doći strpljenje, a u prvom planu će biti ljubav i obnavljanje odnosa s nekim osobama iz prošlosti.

Broj 3

Grabićete napred i uživati u plodovima svog rada. Vreme će biti idealno za druženja sa starim prijateljima, ali i novim, koje ćete upoznati na početku godine.

Broj 4

Dovedite sami sebe u red, brinite o zdravlju, dodatno se obrazujte jer bi to moglo da utiče na veće finansije. Za vas je 2024. odlična za postavljanje ciljeva.

Foto: Shutterstock

Predstoji vam dinamična godina

Broj 5

Predstoji vam dinamična godina prepuna akcije i promena. Za neke će to biti promena adrese ili partnera, a za druge promena posla.

Broj 6

Bićete okrenuti drugim ljudima i njihovim potrebama. Godina će biti odlična i za pronalaženje prave ljubavi ili učvršćivanje postojećih veza.

Broj 7

U 2024. posvetićete se usavršavanju znanja i veština, što će označiti kraj nezadovoljstvu i preispitivanju gde grešite. Posvetite se sebi, ne sumnjajte u svoje sposobnosti, a porodica će vas podržati.

Foto: Shutterstock

Ne propuštajte prilike za nove poslove

Broj 8

Od samog početka ne propuštajte prilike za nove poslove. Neki će imati prilike za napredovanje u karijeri, a moguće je uvećanje imovine putem nasledstva.

Broj 9

Ove godine ubiraćete plodove rada od prethodne godine. Imaćete prilike da se ponosite. Neki od vas imaju šansu za rad u inostranstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija