• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

24.01.2024

07:25

Sutra tačno u 18.54 časova stiže neverovatan događaj! Pun Mesec u Lavu donosi kraj jednog životnog ciklusa - 4 znaka neka se spreme

Shutterstock

Horoskop

Sutra tačno u 18.54 časova stiže neverovatan događaj! Pun Mesec u Lavu donosi kraj jednog životnog ciklusa - 4 znaka neka se spreme

Podeli vest

Pun Mesec očekuje nas u vatrenom znaku Lava sutra u 12:54 minuta , a snažno će uticati na sve horoskopske znakove, a ponajviše na Lavove, Bikove, Škorpije i Vodolije.

Pun Mesec u Lavu, poznat i kao "Lavski pun Mesec," predstavlja astronomski trenutak kada je Mesec potpuno osvetljen i nalazi se suprotno od Sunca na nebu u odnosu na Zemlju.

Astrološki gledano, Lav je jedan od dvanaest horoskopskih znakova, povezan sa Suncem, vatrenim elementom i simbolizuje hrabrost, strast, kreativnost i ljubav prema drami.

Kada se Pun Mesec dogodi u Lavu, to može pojačati uticaj ovog vatrenog znaka. Očekujte da će energija biti intenzivna, sa snažnim fokusom na izražavanju ličnosti, kreativnosti i samopouzdanja. Lav je često povezan s pozitivnim osobinama kao što su hrabrost, liderstvo i entuzijazam, pa se može očekivati da će ovi elementi postati izraženiji tokom ovog vremena.

Osim toga, Lav je povezan s srcem i ljubavlju, pa bi ovaj pun Mesec mogao doneti naglasak na emotivnim aspektima. Ljudi mogu osećati snažnu potrebu da izraze svoje osećaje ili da budu u centru pažnje. Ovo može dovesti do pojačane kreativnosti i težnje ka društvenim interakcijama.

Astrolozi često smatraju da je vreme punog Meseca povoljno za oslobađanje stvari koje nam više nisu potrebne, za završetak projekata. U Lavu, to može značiti oslobađanje od suvišnih tereta kako biste mogli sijati u punom sjaju, baš kao i Lav na svom prestolu.

Astrolozi su saglasni da je pun Mesec astrološki događaj koji donosi snažan emotivni naboj i potrebu za donošenjem odluka u afektu koje mogu biti pogrešne.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Već nekoliko dana pre 25. januara osećaćete pojačanu nervozu, bes i prolaziti kroz stresne situacije jer će vam emocije biti naglašene. Veoma je važno da ne donosite važne odluke u afektu jer lako mogu da budu pogrešne. Vi ćete od svih znakova najviše osećati uticaj punog Meseca.

BIK

Pun Mesec dogodiće se u vašem četvrtom polju, tako da vam donosi porodične krize, nesporazume ali i probleme sa stanom. Čuvajte se neprijatnih rešenja u vezi sa stanom. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice!

VODOLIJA

Pun Mesec u sedmom polju donosi vam bračnu krizu ili u partnerskim odnosima. Imaćete potrebu da promenite u odnosu nešto što vam smeta. Bilo kakvo teranje inata može samo da vam odmogne u narednim nedeljama.

ŠKORPIJA

Pun Mesec je okidač za velike promene na radnom mestu. To može da bude događaj koji će vas izbaciti iz takta, ali i vaša potreba da radikalno menjate stvari. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!
Politika

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!

Nakon obraćanja poslanika Dragana Đilasa (Srbija protiv nasilja) koji je izneo niz primedbi na sastav nove Vlade Srbije, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov poručio je da je Đilas govorio o Kosovu i Metohiji, a da nema prava da govori o Kosovu i Metohiji čovek koji je na organima svoje stranke dao nalog svoj potpredsednici da na forumu Zapadni Balkan potpiše deklaraciju u kojoj se svi oni zajedno, uključujući i tu stranku i druge socijaldemokratske stranke Balkana, zalažu za što brži ulazak Kosova u Evropsku uniju.

02.05.2024

11:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"
Bezbednost saobraćaja

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"

Četvrta Centralna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova koja će se sprovoditi na teritoriji Republike Srbije počinje danas i trajaće do 7. maja, rekao je za Tanjug pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Zlatko Belencan, navodeći da je u prethodnih sedam dana, koliko je trajala Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja "Roadpol"', otkriveno 36 hiljada prekršaja.

02.05.2024

11:03

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija