• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 26. januar! Jarčevima prilike za zabavu i romansu, a ovaj znak će uživati u finansijskom procvatu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 26. januar! Jarčevima prilike za zabavu i romansu, a ovaj znak će uživati u finansijskom procvatu

Podeli vest

Od svih horoskopskih znakova, Strelčevi će imati najviše poslovnog uspeha.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada ili čujete dobre vesti i izjave naklonosti. POSAO: Mnogo toga novog će se desiti u vašem životu i na planu karijere. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BIK 

LJUBAV: Promene koju se desile u vašem ljubavnom životu će se pokazati kao vrlo pozitivne. POSAO: Uspeh i dobit od posla u vezi trgovine i transporta. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera u organizam.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete biti nezadovoljni partnerom ili vezom. Vodite računa da ne naparavite previše impulsivne poteze. POSAO: Očekujte manju novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama.

RAK 

LJUBAV: Moguća je strastvena, ali nestabilna veza u kojoj lako možete završiti povređeni. POSAO: Bićete izuzetno inspirisani i ovo je posebno dobar dan za Rakove koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

LJUBAV: Današnji dan će svakako biti povoljniji za ljubav, ali nemojte imati prevelika očekivanja. POSAO: Danas ćete se osećati nadahnuto i kreativno. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete problema u sferi odnosa ako ste sami, jer ovo nije vreme kada se možete nadati da ćete naći ljubav. POSAO: Odličan dan za sve one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Infekcija.

VAGA 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa drugima, flert i ljupkost u razgovoru će privući obožavanje. POSAO: Problemi i blokada u sferi privatnog biznisa i nekretnina. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko koga ćete upoznati preko interneta, ali taj odnos neće imati budućnost. POSAO: Manji uspeh ili profit od nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. POSAO: Uspeh u sferi komunikacije, transporta i trgovine. Sve što podrazumeva kretanje i protok novca i robe. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

JARAC

LJUBAV: Ovo je za vas vreme zabave. Lako možete naći prilike za romansu, ali teško možete održati trajnost odnosa. POSAO: Raskid ugovora ili poslovnog partnerstva. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaš društveni život će procvetati, a možete se i zaljubiti u nekog koga smatrate
prijateljem/prijateljicom. POSAO: Neki planovi će vam propasti, pa ćete napraviti druge. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekoga preko posla ili se zaljubiti u nekoga ko vam je nadređen. POSAO: Imaćete briga zbog neizvesne poslovne situacije. ZDRAVLJE: Prehlada disajnih puteva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)
Košarka

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)

Srpski košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović na društvenoj mreži "Iks" objavio je prepisku sa gazdom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom koja se dogodila još u martu prošle godine! Na fotografiji koju je u javnost pustio vlasnik Beobasketa vidi se kako kontroverznom čelniku grčkog velikana predlaže da dovede Ergina Atamana, koji je u tom trenutku bio trener Anadolu Efesa.

29.05.2024

18:25

Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!
Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!

Bombe korišćene u izraelskom vazdušnom udaru koji je u nedelju uzrokovao veliki požar u području sa šatorima za raseljene Palestince u Rafi, kad je stradalo najmanje 45 ljudi, napravljene su u Sjedinjenim Američkim Državama, piše “Njujork tajms”. List se poziva na vizuelne dokaze koje su pregledali njihovi i stručnjaci za oružje.

29.05.2024

13:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija