Shutterstock

16:17 Iće i piće 0

Informer | 30. 01. 2016.

DOMAĆICA Piletina u sosu od malina

Topao sos prelijte preko piletine i služite sa salatom

Sastojci:

četiri parčeta belog mesa
maslinovo ulje
šolja džema od malina
kašika ljutog sosa po izboru
kašika jabukovog sirćeta
pola kašičice belog luka u prahu
pola kašičice soli


Piletinu istanjite tučkom za meso, pa propržite na maslinovom ulju. Kada je meso gotovo, ostavite ga sa strane. U šerpicu sipajte džem, ljuti sos, sirće i začine, pa sve kuvajte na laganoj vatri dok ne proključa. Topao sos prelijte preko piletine i služite sa salatom.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]