• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil.kurir.rs/Informer.rs

12.03.2017

21:54

JEDE SE SAMO TRI DANA! Zbog ovog recepta manekenke imaju savršen STOMAK!

Ljubav

JEDE SE SAMO TRI DANA! Zbog ovog recepta manekenke imaju savršen STOMAK!

Podeli vest

Želite da vam stomak bude manji, struk tanji, a telo očišćeno od naslaga masti? Na pravom ste mestu!

Postoji recept za obrok koji se jede samo tri dana, obavezno zaredom, a koji će učiniti pravo čudo za vaš stomak, i spolja, i iznutra.

Ključ je u tome što će ova vitaminska bomba očistiti masnoće, naslage i sve ostatke otpada iz vaših creva, pa će nadutost vidno nestati, stomačne kiseline moći će pravilnije da rade, a vi ćete već za tri dana izgledati mnogo mršavije!

OTROVAĆEMO SE! U 2017. najviše pesticida u jagodama, a sledi...

Sastojci: kupus, cvekla, šargarepa, limunov sok i maslinovo ulje.

OSAM SATI JE MIT! Otkrijte koliko sna vam je zaista potrebno

Priprema: Izrendajte kupus, cveklu i šargarepu u razmeri 3:1:1. Dodajte malo začina po vašoj želji (peršun, celer), pa izmešajte povrće, ocedite tečnost, pa prelijte salatu sokom od jednog limuna. Na kraju dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja i vaš vitaminski obrok je gotov.

Veoma je važno da u salatu nikako ne dodajete so ili bilo koje druge dodatke.

Jedite svako veče bar tri sata pre spavanja, minimum tri dana i već tada ćete primetiti sjajne rezultate.

Ova salata preporodiće vaše telo zbog sastojaka koji obiluju vitaminima, mineralima, vlaknima i pektinom, koji će vas zasititi, dati energiju, poboljšati varenje i regulisati probleme sa crevima i varenjem.

Ako vam se dopadne, slobodno možete da nastavite da konzumirate ovu salatu i narednih dana, ali posle 7 dana napravite pauzu. Inače, ovaj recept je tajna ravnog i lepo oblikovanog stomaka mnogih manekenki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija