• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

16.10.2020

14:51

IMAM 20 GODINA I DALJE SAM NEVINA... Požela je da joj PRVI PUT BUDE SA STARIJIM ČOVEKOM, a onda je naišla na PROBLEM... I ŠTA SADA?!

Ljubav

IMAM 20 GODINA I DALJE SAM NEVINA... Požela je da joj PRVI PUT BUDE SA STARIJIM ČOVEKOM, a onda je naišla na PROBLEM... I ŠTA SADA?!

Podeli vest

Nije znala šta dalje

Pred svakom s*ksualno zrelom devojkom nalazi se ista dilema - kada i sa kim izgubiti nevinost? Da li treba "čekati pravog" ili iskoristiti prvu priliku da se stekne novo iskustvo? O ovoj temi raspravljale su pripadnice lepšeg pola na jednom srpskom forumu, a u toku rasprave svoju dilemu sa ostalima podelila je i jedna 20-godišnjakinja.

- Imam 20 godina i još sam nevina. Poslednjih par godina imam želju za s*ksom, često masturbiram, ali nisam imala s*ks jer nisam imala s kim. Imala sam momaka i kratkih veza ali ni sa jednim od njih nisam to želela. Pre nedelju dana upoznala sam jednog momka, koji je 10 godina stariji od mene. Znamo se vrlo malo, ne mogu reći da ga volim i da sam zaljubljena, ali mi je izuzetno fizički privlačan. Za njegove emocije nisam sigurna, ali međusobna strast i privlačnost je velika. On bi zeleo da ima s*ks sa mnom, ali do sad mu nisam dozvoljavala jer želim da prvi put bude sa nekim pravim, ali ne mogu da izdržim, on mi je baš privlačan. Kako bi vi postupile? Racionalni deo mene govori da ne izgubim nevinost sa njim, ali želja je velika. Nijedan momak me nije tako fizicki privlačio - napisala je ona.

Foto: pexels.com

Ostale učesnice u raspravi dale su različite odgovore na njenu dilemu.

- Ako se toliko privlačite, spavajte, samo koristite kondom - bio je jedan od saveta.

- To reši sama sa sobom. Ako si spremna da spavaš sa njim i ako ti ne bude problem da bude samo kombinacija, na jednu noć i slično, onda to uradi. U slučaju da se bojiš da ćeš se kajati, ne žuri - napisala je jedna od učesnica foruma.

- Sačekaj još neko vreme i ne žuri - glasio je još jedan odgovor koji je upućivao na to da bi u ovoj situaciji trebalo još sačekati.

Foto: Shutterstock

- Sličnih smo godina, pa eto, možda ti pomogne moje iskustvo. Ja sam izgubila nevinost sa dečkom sa kojim sam bila dugo i bio je moja prva ljubav, više nismo zajedno i apsolutno mi nije bitno sa kim sam izgubila nevinost, uopšte ni ne razmišljam o tome. Ali tada, kada se to desilo mi je bilo važno i generalno je to za mene bila dosta emotivna tema. Tako da sve zavisi kako ti trenutno gledaš na to i kako se osećaš.

- Prvi odnos treba da ti bude nekako poseban, sa tebi nekom posebnom osobom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ma ne zuri

pre 3 godine

Kad postane baba devojka odluku ce ocas doneti, a i ova sto kaze da prvi put treba da bude poseban? da bude razlicit od predhodnog ha ha ....

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija