• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2020

21:00

KAKO SAM SE PROBUDILA GOLA U SVOM KREVETU POSLE NOĆI S NEZNANCEM? Ovako nešto mi se nikad nije desilo

Ljubav

KAKO SAM SE PROBUDILA GOLA U SVOM KREVETU POSLE NOĆI S NEZNANCEM? Ovako nešto mi se nikad nije desilo

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Kao što napisah prošle subote, veče s Nikolom bilo je divno, ali se ničeg ne sećam. Činjenica da sam se probudila samo u donjem vešu u krevetu svoje spavaće sobe potpuno me je zbunila. Ničeg se ne sećam od prošle noći.

Znala sam da ne treba da rizikujem i prihvatim poziv nepoznatog muškarca. Sve je delovalo idilično, on je bio pravi džentlmen.

- Kakva si glupača, Milena - ponavljala sam samoj sebi dok sam uz kafu pokušavala da se setim bilo kakvog detalja od prošle noći. Jedino čega se pouzdano sećam je da sam se napila.

Pozorište, piće, sve sam to bez greške premotavala u svojoj glavi. Zar je moguće da sam kao najgluplja tinejdžerka dozvolila da mi se to desi. Kao u nekom trileru, sad mi samo fali da kod ginekologa saznam da sam silovana.

Užasne misli su mi se vrzmale po glavi kad je zazvonio telefon... Bila je to moja najbolja prijateljica Milka.

Razgovor s Milkom

- Mačkoooo - začulo se s druge strane.

- Tu sam, ljubavi - bilo je sve što sam mogla da izustim, od sramote više ni slova.

- Ne javljaš se celo pre podne, nisam mogla da izdržim da te ne pitam kako si se provela sa strancem - bombardovala me je Milka.

Razumem je, i ja bih se isto ponašala da je ona sinoć bila na blajnd dejtu. Naravno, znamo se ceo život. Kome ću da priznam ako ne njoj. Nakon što sam joj rekla šta se dešava, odmah je prekinula vezu i došla do mene.

Foto: Privatna arhiva

Meni lično ništa nije falilo, dole je sve bilo normalno. Očigledno da nikakvih odnosa nije bilo. I dok smo se zajedno preslišavale, par puta sam okrenula Nikolu, ali bio je nedostupan. Poslala sam mu i poruku. Ništa.

Strašno otkriće

Užasno sam se unervozila, a Milka je onako u šali rekla da proverim da li su mi nakit i štek tamo gde inače stoje. Otvorila sam kutiju s nakitom i umalo se nisam onesvestila. Ničeg nije bilo! Krećem ka kjnizi gde držim evre za crne dane. Nema ni njih!?

- Đubre me je omamilo i opljačkalo - zavrištala sam.

Milka je počela da me smiruje i posle ppar minuta pozvala policiju. Za sat vremena na vratima mi je bio inspektor Jović s kolegom.

Foto: Privatna arhiva

Prvo što je uradio je bilo to da je počeo da me kritikuje zašto sam zvala prijateljicu. Sad je sve prepuno otisaka, bla, bla. Htela sam da ga ubijem, pa mene su umalo silovali, čoveče, radi svoj posao i prestani da me vređaš.

Završili su pregled otisaka i ništa nisu našli. Dečko je očigledno profi, a ja sam mu ko zna koja žrtva po redu. Otišli su i rekli su da ćemo biti u kontaktu tokom istrage.

Počela sam da plačem, a Milka me je odvela kod ginekologa. Plašila sam se šta ću tek tamo saznati. Srećom, kao što sam isprva i pretpostavila, nije bilo silovanja. Ali osećaj da sam iskorišćena verovatno je sličan žrtvama seksualnih manijaka.

Tri dana bolovanja

Vratila sam se kući i javila šefu da neću dolaziti sledeće nedelje. Nije me ništa pitao, kao da je naslućivao da se nešto desilo. Znao je da sama volim da rešavam svaku krizu.

Trećeg dana mog bolovanja, zazvonio je telefon. Bio je to inspektor Jović.

- Gospođo Milena, našli smo čoveka koji vas je opljačkao - službeno mi je saopštio.

Ah, kakvo olakšanje, napokon ću saznati šta se desilo te noći. I pre nego što sam zaustila išta, inspektor je ledenim glasom nastaviio.

- Našli smo ga mrtvog u stanu. Neko ga je ubio.

Ne treba ni da vam pričam u kakvom sam šoku bila. I sad kad se svega setim nije mi dobro. Zato je bolje da se ovde zaustavim, kuckamo se sledeće subote.

Ovo su dosadašnji delovi Milenine ispovesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ali stvarno

pre 3 godine

Lepo izmisljena prica, bas mastovito. Ima zaludnih da citaju. Ja sam procitao naslov i 2-3 reda nize i sve sam shvatio.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15