• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2021

20:02

POSADIO ME NA KREVET PUN RUŽINIH LATICA... A onda me je ščepao, NISAM MOGLA DA HODAM posle te noći!

Ljubav

POSADIO ME NA KREVET PUN RUŽINIH LATICA... A onda me je ščepao, NISAM MOGLA DA HODAM posle te noći!

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Dragi moji, mesecima se čitamo i mislim da sam vam do sad do detalja opisivala moj ljubavni život otkako sam muža uhvatila u prevari s rođenom kumom. Kao razvedena, samohrana majka maloletne ćerke Hane, nisam želela da tugujem i očajavam u preispitivanju uzroka propalog braka.

Ipak, prošle su godine, pre nego što sam rešila da sa vama podelim svoju životnu priču. Ugledna sam advokatica, bez mrlje u karijeri, a svoj ljubavni život sam donedavno čuvala za sebe i par najbližih prijatelja, koji su pre vas ovo i saznali.

I sada se polako primičemo aktuelnom momentu u kom vam sve ovo i pišem, ali ostalo je poslednje, neispričano poglavlje u mom emotivnom rolerkosteru (bože, samoj sebi zvučim kao ovi dramatični voditelji vremenske prognoze).

Vreme je da kažemo zbogom

Moja afera sa izvesnim kriminalcem N. bila je burna i strastvena, ali i takvim periodima u životu dođe kraj, pa tako i mojoj romansi s njim. Upoznala sam ga posle neverovatne epizode s klincem koji me je opljačkao, pa je pronađen mrtav. Isprva sam se plašila bilo kakvog kontakta s njim, da bih mu se u mesecima koji su usledili predala kao bez duše.

Bili su to, u ljubavnom smislu, možda i najbolji meseci u svom životu, ali vremenom smo oboje shvatili da uprkos nestvarnom poklapanju u krevetu, nismo jedno za drugo na duže staze. Oboke smo zreli ljudi, nije bilo potrebe za ružnim stvarima i teškim rečima, a onda smo se jedno veče kod njega dogovorili da se raziđemo, pod jednim uslovom.

Foto: Privatna arhiva

Da sami sebi priredimo oproštajno veče za nezaborav. Nikakvi skupi pokloni, kakvim je N. bio sklon, samo znojenje u krevetu, kao da sutra ne postoji. A onda je došao i taj dan...

Poslednja noć u apartmanu

Iznajmili smo apartman u okolini Beograda, bio je jun, ne previše vruće, a u tom šumovitom okruženju, bilo je i malo hladnjikavo te noći. Pijuckali smo vino na terasi, nisam ni provalila da smo napolju već dva sata. Napila sam se, potpuno neplanirano...

Razgovarali smo o nama, o tome kako ćemo nastaviti živote. On se vraća svojim "poslovima", ja svom poslu. Hoću da budem više s ćerkicom, previše je kod baka i deka. Ali večeras, želim samo jedno.

Foto: Tanjug

Znao je o čemu razmišljam, uzeo me je za ruku i uveo unutra. Već smo bili eksperti u vođenju ljubavi, ali ono što me je iznenadilo je krevet pun ružinih latica. Ne pun - KRCAT!!! Krevet se nije video od tolikog cvetnog crvenila. N. nije štedeo na meni, ni na ovoj poslednjoj zajedničkoj noći.

Bacila sam se na krevet, ovo u životu nisam osetila. Tako je mekano, mirisno, romantično, erotski... A onda me je iz blaženstva prekinulo nešto... Bio je to njegov ponos, tvrđi i veći nego ikad. Ili su mi se to samo pomešala osećanja i vino. Šta god da je u pitanju, ovo obećava...

I ruža bez trnja ume da ubode

Okrenula sam se ka njemu, već je bio potpuno go, a pred očima mi je zanjihao predmet moje požude. Zgrabila sam ga u ruke i počela da ga ližem, od korena ka vrhu, zatim jezikom i usnama samo ovlaš da ga ljubim. Prijalo mu je. Uhvatio me je za kosu i počeo da ga gura dublje u moja usta.

Osetila sam kako gubim vazduh, ali nisam pomišljala da prestanem. Ako se i onesvestim, vredelo je. Nastavila sam da mu pružam zadovoljstvo, mislila sam da će se isprazniti u mene, ali je on prekinuo i postavio me četvoronoške preko ružinih latica.

Dohvatio me je baš kako želim, nije me štedeo nimalo, a njegove grupe ruke su mi prijale kao nikad pre. Uvijala sam se dok je bio u meni, stenjala sam iz sveg glasa, a on je kao da je mašina neumorno nastavljao da me troši.

Foto: Privatna arhiva

Ubrzo smo oboje svršili, a ja sam zaspala posle 5 minuta. Ujutru kad je došao trenutak rastanka, nisam mogla da ustanem iz kreveta. Sve me je bolelo do te mere da nisam mogla da se pomerim od bolova. Nema veze, pamtiću ovu oproštajnu noć i po tome.

Poljubac i suza za kraj

Skuvao mi je kafu i sačekao da dođem sebi. Mazili smo se i smejali poput napaljenih klinaca. Otišli smo zajedno pod tuš i još jednom priredili sebi nezaboravne trenutke. Sada sam ja bila na njemu, a on me je milovao po grudima sve dok opet nismo došli do vrhunca.

Odvezli smo se za Beograd. Na rastanku me samo kratko poljubio i obrisao suzu koja je počela da se sliva niz moj obraz. Znala sam da ga više nikad neću videti. Možda je tako i najbolje. Vraćam se opet samačkom životu, ali sada potpuno spokojna i sigurna da sam probala sve. Vredelo je...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Ova je bre neka teška profuknjača, kara je ko god stigne. Šalim se naravno. Mislim da se ipak ovde radi o onome, šta je babi milo to joju se i usnilo. Ili je izgleda niko neće, pa mašta li mašta...

Vlada

pre 3 godine

Ne verujem da laze, pa ja volim tako i to mogu satima, uostalom zato su me i jurile ceo zivot i devojke i kombinacije jer sam kao zver. Ako ona to voli naravno...

dudili

pre 3 godine

Sa tako obdarenim, velikim i tvrdim kako ona ovde opisuje njegovu muškost, ne mozete naći muškarce ni u snovima, to je samo u njenoj mašti!

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija