• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

25.02.2023

13:27

DEVOJKA TVRDI DA SE PARENJEM INTIMNOG DELA REŠILA ŽENSKE BOLESTI! Lekar upozorio - to nikako ne radite! (VIDEO)

TikTok/dr.karanr

Ljubav

DEVOJKA TVRDI DA SE PARENJEM INTIMNOG DELA REŠILA ŽENSKE BOLESTI! Lekar upozorio - to nikako ne radite! (VIDEO)

Podeli vest

Endometrioza je bolno stanje usled kojeg se delovi unutrašnjeg tkiva materice mogu pronaći izvan materice, a jedna devojka tvrdi da se rešila bolesti parenjem intimnih delova.

@dr.karanr

A cure for endometriosis?

♬ original sound - Dr Karan Raj

Smatra se da jedna od 10 žena pati od endometrioze - ginekološke, upalne i hronične bolesti. Delovi endometrijuma mogu dospeti na trbušnu maramicu, jajnike, zidove male karlice, bešiku, pa čak i creva.

Iako neke stvari, poput regulisanja ishrane, mogu ublažiti simptome, potpuno izlečenje najčešće nije moguće.

Jedna devojka na TikTok-u tvrdi da je uspela da se izleči zahvaljujući parenju vagine, na šta je doktor Karan Raj dao kontra odgovor.

Doktor tvrdi da to i nije moguće, prvenstveno zato što para ne može ni da dopre do određenih, kritičnih delova, a potom je upozorio i da ovako nešto može da bude opasno, jer možete da opečete vaginu.

Kako je on to objasnio, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija