• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2023

08:31

Slatke tajne poljubaca! Postoje različite vrste poljubaca, a svaki ima neko skriveno značenje

Shutterstock

Ljubav

Slatke tajne poljubaca! Postoje različite vrste poljubaca, a svaki ima neko skriveno značenje

Podeli vest

U svetu ljubavi dela često govore više od reči. Ta tvrdnja važi i za poljupce - različite vrste poljubaca imaju mala skrivena značenja, koja vam mogu mnogo toga reći.

Ako vaš partner nije jak na rečima, njegov poljubac može vam dati uvida u ono što se događa negde u dubini njegovog srca. Samo za lepši pol, donosimo 11 vrsta poljubaca i njihova skrivena značenja.

Poljubac u usne

Značenje: Istinski ceni vašu ljubav

Brzi, suvi poljubac, često zatvorenih usta, zapravo je način na koji se osobe u ljubavnoj vezi pozdravljaju pri dolasku i odlasku. Ako vas partner na taj način ljubi i kod kuće, gde to niko ne vidi, to je znak da ste postali bitan deo njegovih navika i života. Ako vas tako ljubi u javnosti, to je dokaz da je ozbiljan kada je u pitanju vaša veza.

Poljubac u vrh glave

Značenje: Želi da brine o vama

Kad muškarac svoju partnerku poljubi u vrh glave, to znači da se oseća zaštitnički. Tako vam stavlja do znanja da mu je stalo do vas, da voli da deli prostor s vama i da mu značite sve.

Foto: Shutterstock

Ljubljenje

 

Poljubac u ruku

Značenje: Koketira s vama

Ako vas muškarac poljubi u ruku, možete biti sigurni u nekoliko stvari. Prva je da je izuzetno samouveren, potrebna je hrabrost da se žena poljubi u ruku, osim ako niste članica kraljevske porodice. Druga je da je reč o nastupu. To ne znači da njegova osećanja nisu iskrena, samo se morate pripremiti na mnogo udvaranja.

Poljubac u unutrašnju stranu zgloba

Značenje: Uskoro će atmosfera postati vrela

Ako vas je poljubio s unutrašnje strane zgloba, možete biti sigurni u jednu stvar - jedini razlog zbog kojeg vam već nije strgnuo svu odeću je taj što niste sami. Ovim poljupcem muškarac vam daje do znanja da zna kako funkcioniše žensko telo, kao i da se ne boji da to znanje iskoristi.

Poljubac u vrat

Značenje: Gaji snažna romantična osećanja prema vama

Ova vrsta poljupca je izvrstan znak. Poljubac u vrat je romantičan gest kojim govori da vas želi. Radi to bez ijedne reči, ali vrlo efikasno.

Francuski poljubac

Značenje: Očaran je vama, u potpunosti

Kada vas muškarac poljubi na ovaj način, posebno kada rukama obuhvati vaše lice, bez obzira na to je li svestan toga ili ne, otkriva vam koliko je očaran vama. Na taj način pokazuje vam i koliko ste mu privlačni.

Poljubac u obraz

Značenje: Njemu (zasad) baš i nije stalo do vas

Poljubac u obraz potpuna je suprotnost poljupcu s jezikom. Pokazuje vam da mu je stalo do vas, ali (još) ne na onaj način na koji biste vi to možda hteli.

Foto: Shutterstock

 

 

Poljubac pored oka

Značenje: Stvarno vas ceni

Ovaj poljubac vam se može učiniti čudnim jer se, između ostalog, oko obično ne smatra erogenom zonom. Ali i u ovom poljupcu mogli biste istinski da uživate jer je to gest ljubavi i uvažavanja vašeg partnera.

Poljubac u čelo

Značenje: Voli vas na dubljem nivou

Poljupcem u čelo muškarac vam daje do znanja da će biti tu i da želi da vas zaštiti. Osim toga, poručuje vam da voli baš sve na vama, a ne samo vaše telo. Poljubac u čelo zapravo je poljubac u mozak.

Poljubac u stomak

Značenje: Prijatno mu je s vama

Ako vas muškarac poljubi u stomak, to znači da se oseća veoma prijatno u vašem društvu i da veruje da se i vi osećate tako. Takođe, nisu sve žene zadovoljne izgledom svog stomaka, pa vam muškarac tim poljupcem na neki način i zahvaljuje što svoju ranjivost delite s njim.

Poljubac u grudi

Značenje: Želi seks s vama

Ovako intimnim poljupcem muškarac vam pokazuje da je pažljiv, ali i iskusan. Želi da uživate u svakom poljupcu koliko i on, kao i u svemu što će se dalje događati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija