• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.09.2023

19:00

Osveta se servira hladna! Uhvatila dečka u preljubi, pa sa njim otišla na 'nezaboravno' putovanje (VIDEO)

printscreen Tik tok

Ljubav

Osveta se servira hladna! Uhvatila dečka u preljubi, pa sa njim otišla na 'nezaboravno' putovanje (VIDEO)

Podeli vest

Pre nego što je otputovala na unapred planirano putovanje po Evropi sa, sada već bivšim dečkom, saznala je da je prevarena i pripremila zanimljivu osvetu.

Devojka je okončala svoju 18-mesečnu vezu, nakon poruka koje je pronašla u telefonu svog dečka koje su bile namenjene njegovoj navodnoj prijateljici.

Njeno korisničko ime na društvenim mrežama je @ikonwgirl, a na svom nalogu na Tiktoku objavila je video-snimak sa njihovog dvonedeljnog putovanja po Evropi, te je objasnila kako je prekinula sa njim.

Naime, svaka od poruka u video-snimku je potpisana haštagom #iknow i tiče se nekog segmenta njihovog odnosa – od ljubavi do prevare.

- Otišla sam na devetonedeljno putovanje po Evropi sa dečkom koji me je varao tokom cele naše veze, a to sam saznala dan pred polazak i nisam želela da izgubim hiljade dolara zbog naknada za otkazivanje - napisala je ona na snimku na "Tiktoku".

Na jednom papiriću je napisala da je njen dečko često odlazio na putovanja sa drugarima kako bi bio sa drugim ženama. Dok ona pokazuje i fotografiše tu poruku, u pozadini vidimo njega kako pozira ispred Ajfelove kule. Nije ni slutio da su mu sve fotografije sa najlepših mesta na svetu zapravo upropašćene.

Još jedna, snimljena ispred londonskog Big Bena, glasi: "On ne zna da ja znam da me vara".

@iknow_girl Went on a 9 week Europe trip with my bf who has been cheating on me our whole relatiosnhip bc I found out the day before and didn’t want to lose thousands of dollars in cancellation fees! #cheater #cheating #serialcheater #toxic #karma #player #intuition #betrayal #secretsandlies #cheatersexposed #womenempowered #keepitinyourpants #cheatingboyfriend #fuckboy #knowyourworth #selfworth #unfaithful #lifelesson #redflags #deception #manipulation #sociopath #insecureman ♬ original sound - Bdazzle

Konačno, poslednja fotografija prikazuje njega ispred Londonskog mosta sa beleškom koja je otkrila da će ona raskinuti s njim posle tog putovanja.

Poruka od 30 sekundi 

Posle njenih ogromnih napora da preživi putovanje i razotkrije njegovu očiglednu neveru, @iknow_girl je podelila niz drugih video-snimaka koji daju više detalja o raskidu.

- Tek kada sam stigla kući, poslala sam mu kolaž koji sam napravila, zajedno sa veoma dugačkom porukom u kojoj sam opisala kako sam završila s njim. Na kraju mi je ostavio audio-poruku od 30 sekundi na Snepčetu izvinjavajući se za to što je uradio - rekla je ona, a prenosi Post.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija