• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2024

23:20

Za one večno napaljene! Evo kako da privolite partnera na češći seks

Shutterstock

Ljubav

Za one večno napaljene! Evo kako da privolite partnera na češći seks

Podeli vest

Neefikasne seksualne tehnike su jedan od razloga zašto neke žene odbijaju seks, jer zašto bi neko ko nikada ne svršava želeo seks sve vreme, upozorava Trejsi Koks.

Onima s visokom libidom je teško da shvate da neko ne želi seks, pa ponekad misle da partner želi seks, samo ne s njima, objašnjava Trejsi Koks, stručnjakinja za ljubavne veze i seks iz Velike Britanije, i kaže da ne treba shvatati 'ne' suviše lično, jer je problem zaista u nedostatku želje.

- Osoba sa slabijim libidom nije kriva što ne balavi svaki put kad vidi grudi ili se nazire biceps, kao što ni vi niste što balavite - kaže Koks i naglašava da je upravljanje lučenjem testosterona (visoke doze kod visokih libida, a niske kod niskih) van naše kontrole, te da su razni razlozi koji na to utiču.

- To kako nekog tretirate u krevetu će se odraziti i na drugim aspektima veze, a svađa oko toga ko je kriv vas neće nigde odvesti - poručuje ova stručnjakinja i naglašava da je dobro znati i da to koliko seksa neko želi ne zaviso od toga kog je pola, bez obzira na to što nas društvo uverava, jer 'nemaju sve žene niski libido, niti svi muškarci visoki'.

Foto: Shutterstock

Libido je najčešće van naše kontrole

Podelila je nekoliko saveta za ljude s jakim libidom.

Masturbirajte češće

- Da, ovo važi za jedne i druge, masturbiranje podstiče želju za orgazmom, ali i rešava nas napetosti - objasnila je.

Pogledajte stvari iz drugog ugla

Razmislite kako biste se osećali da je druga strana pokazala da ne želi dodire, poljupce ili seks, kaže Koks i objašnjava da oni s većim libidom teško poveruju da drugi stvarno moraju da 'rade na tome' da žele seks.

Neka vam tehnika bude najbolja moguća

- Neefektivne seksualne tehnike su jedan od razloga zašto neke žene odbijaju seks, jer zašto bi nekotko nikad ne svršava stalno hteo seks - upozorava Koks.

Foto: Shutterstock

Neka njene želje budu vaša zapovest

Budite njen ljubavnik iz snova, ne svoj

- Čak i ako ste odlični u tehničkom smislu, neće biti bitno ako uvek pokušavate da 'oživite' svoje maštarije, a ne njene - napominje Koks. Dodaje da će partner/ka više hteti seks ako u njemu zaista uživa.

Obratite pažnju kad on/ona želi seks

- Koje je doba dana, šta je bilo pre, ko je napravio prvi korak, sve to će vam pomoći da drugi put inscenirate poželjnu atmosferu - kaže Koks.

Foto: Shutterstock

Seks ili maženje?

Promislite jeste li sigurno željni seksa

- Nemojte da vam seks bude izgovor, a zapravo želite bliskost ili maženje, ali niste znali kako to da kažete - upozorava Koks.

Ne tražite više nego možete da podnesete

Nemojte zahtevati 'seksualne bahanalije', ako bi vas zadovoljio i 'jedan zalogaj' - kaže Koks i objašnjava da 'samo zato što njoj ne pada vilica kad vas vidi, ne znači da joj je manje stalo'.

Dodaje i da ne bi trebalo uvek da očekujete 'seksualni maraton, već se zadovoljite ponekad i seksom na brzinu, jer može da bude fantastičan'.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17