• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2024

10:20

Za godinu dana spavala sa 300 muškaraca, sad želi taj broj da digne na 600! Ovako izgleda zvezda platforme za odrasle (FOTO)

printskrin/instagram/anniekknight

Ljubav

Za godinu dana spavala sa 300 muškaraca, sad želi taj broj da digne na 600! Ovako izgleda zvezda platforme za odrasle (FOTO)

Podeli vest

Eni Najt je model na platformi za odrasle, koja ima želju da spava sa 600 muškaraca.

Model iz Australije, Eni Najt, koja ima svoj profil na platformi za odrasle, dospela je na naslovne strane u svojoj zemlji, nakon što je prošle godine izjavila da je u roku od 12 meseci spavala sa više od 300 muškaraca. 

Međutim, ovoj devojci su se izgleda povećali apetiti, s obzirom na to da je nedavno otkrila da ima novi cilj i da do 2025. godine želi da spava sa više od 600 muškaraca. 

Kako je istakla, žene, pa i ona sama, su često osuđivane zbog svojih seksualnih potreba, dok se kod muškaraca to smatra sasvim normalno:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

- Doslovno se ponašam kao mnogi muškarci na svetu, ali me osuđuje zbog onoga što radim. To je smešno - rekla je Eni i dodala da je mnogi smatraju glupom, jer ima previše polnih odnosa.

- Zanimljivo je da se isti narativ ne odnosni na muškarce koji se ponašaju na isti način. Daju im slatke nadimke, a meni se rugaju i imevaju me jer želim istu stvar - kazala je.

Eni je takođe otkrila i da je do sada, zahvaljujući objavljivanju eksplicitnog sadržaja na platformi za odrasle, zaradila oko 150.000 dolara, ali je istakla kako je mnogo žrtvovala kako bi postala jedna od najpopularnijih zvezda na Onli Fansu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

- Trebalo mi je godinu dana da uđem u top 0,4 odsto i 2,5 godine da uđem u top 0,02 odsto. Uspeh nije trenutni. Svima koji tek počinju bih savetovala da budu svesni da je potreban naporan rad i da nećete odmah početi zarađivati veliku cifru - rekla je Eni.

Iako je krajem prošle godine navela da želi da pronađe ljubav, reklo bi se da je odustala od te ideje i posvetila zadovoljavanju fizičkih, a ne emocionalnih potreba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija